free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE aduce Bump Top utilizatorilor de grafica

SAPPHIRE Technology a anunțat dezvoltarea Bump Top, o aplicație desktop revoluționară, drept alternativă la aranjarea actuală a ecranelor, disponibilă utilizatorilor de plăci video SAPPHIRE.

Bump Top schimbă modul în care utilizatorii organizează și utilizează fișiere și aplicații prin crearea unei perspective 3D pe ecran în care icoanele pot fi aranjate, grupate și folosite – similar modului în care obiectele reale sunt folosite pe o masă sau pe un birou față de tradiționala interfață 2D.

Bump Top are multe teme din care putem alege, permițând utilizatorului să aleagă o înfățișare aparte precum și o schemă de culoare care să se preteze stilurilor diferite și chiar schimbărilor de dispoziție. În perspectiva 3D din Bump Top utilizatorul poate creea grămezi, exact cum fac oamenii în viața reală. Dar cu posibilități de căutare și sortare avansate va fi mereu ușor să găsești lucrurile din nou.

Un sistem vizual impresionant, Bump Top permite utilizatorilor să interacționeze cu obiectele de pe desktop. Spre exemplu, fișiere importante și notițe pot fi lipite de un perete pentru a nu fi uitate. Iar Bump Top mărește dimensiunile și greutate fișierelor utilizate frecvent pentru a fi găsite mai ușor.

Bump Top permite de asemenea utilizatorilor să păstreze legătura cu familia și prietenii direct de pe desktop. Se pot crea rame foto pe perete care se leagă direct la albumele prietenilor, sau pot pune o fotografie într-un widget Twitter sau Facebook pentru a o împărtăși unei rețele sociale.

”SAPPHIRE construiește plăci video extraordinare, iar atunci când combini Bump Top cu un GPU Sapphire obții o experiență vizuală și interactivă magnifică,” declară Anand Agawarawla, co-fondator și CEO Bump Top. ”Suntem încântați de faptul că SAPPHIRE a ales Bump Top pentru a demonstra valoarea graficii 3D în utilizarea zilnică a calculatorului.”

Utilizatorii actuali de plăci grafice SAPPHIRE vor putea descărca Bump Top de pe www.sapphiretech.com. Bump Top va fi disponibil pe discul de instalare cu fiecare nou produs SAPPHIRE.

Pentru mai multe informații despre Bump Top rugăm vizitați www.bumptop.com

Bucuresti, 06.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *