Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SAP oferă studenților certificări la prețuri speciale

SAP a anunțat prețuri speciale pentru studenții care își doresc să obțină certificări în cadrul SAP Global Certification Program, cum ar fi cea de developer SAP HANA, o aptitudine extrem de valoroasă pe piața muncii, la doar 99 de euro.

Atestările globale pentru SAP HANA vor fi lansate pentru studenți în cadrul Code with Purpose, inițiativă sponsorizată de SAP Next-Gen, un program SAP care înglobează peste 3500 de instituții de învățământ din 113 țări. Lista cursurilor pregătitoare, oferite gratuit pentru certificările SAP, sunt disponibile pentru studenți în platforma openSAP. Acestea pot fi urmate și de studenții univesităților înscrise în programul SAP University Alliances, care oferă deja cursuri de SAP HANA.

SAP logo

“Prin oferirea certificărilor SAP la un preț accesibil pentru studenți, sprijinim viitoarea generație de programatori care vor dezvolta aplicații software inovatoare pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntă omenirea, provocări care fac parte din lista de 17 obiective asumate de Națiunile Unite. Investiția noastră mică în pregătirea lor academică le va permite studenților să se diferențieze în fața viitorilor angajatori, care sunt în căutare de absolvenți calificați, cu un bogat bagaj de cunoștințe în tehnologiile SAP, cum ar fi SAP HANA, sistemul de inovare digitală SAP Leonardo sau alte aplicații bazate pe cloud”, a declarat Bernd Welz, SAP Chief Knowledge Officer.

În afară de SAP HANA, studenții au acces la 59 de examene diferite de certificare în peste 20 de limbi, la prețul de 99 de euro. Peste 378.000 de companii la nivel global utilizează soluții SAP, astfel că obținerea unei certificări SAP deschide o gamă largă de oportunități de carieră la nivel internațional pentru studenți. După absolvirea oricărui examen de certificare, studenții vor primi un digital badge care le va servi drept acreditare suplimentară pentru interviurile cu potențialii angajatori.

Odată înscriși, studenții au acces la Hubul de Certificări timp de 12 luni și pot completa câte un examen din fiecare curs disponibil. Cursurile pregătitoare pentru examenele de certificare sunt disponibile în ritmul fiecărui participant, oricând și de oriunde prin ediția pentru studenți a SAP Learning Hub. Cei care au acces la ediția pentru studenți pot accesa materialele de instruire specifice pentru certificarea SAP. Pentru abonarea la SAP Learning Hub, ediția pentru studenți, aceștia vor trebui să ia legătura cu profesorii lor sau cu universitățile pe care le urmează pentru a le sugera ca această resursă să le fie pusă la dispoziție.

Studenții pot afla mai multe despre SAP HANA accesând și cursul digital, de sine stătător, Application Development for SAP HANA” (HA450), disponibil în format de clasă, ori îl pot accesa prin ediția pentru studenți a SAP Learning Hub.

Examenele de certificări oferite de SAP Global Certification pot fi ușor programate și sunt disponibile oricând în mediul online. Pentru cei care își doresc să profite de această ofertă unică, mai multe informații despre modalitățile de abonare la certificările SAP pentru studenți pot fi găsite aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *