free download 78 travel guides written by experts

SAP Crystal Solutions a lansat Facebook Friend Network Optimizer

SAP a lansat prin intermediul contului de Facebook o aplicaţie care oferă fiecărui utilizator de Facebook posibilitatea de a-şi analiza într-un fel neobişnuit evoluţia pe reţeaua socială prin instrumente de tip dashboard, specifice SAP. Fiecare utilizator primeşte astfel un raport şi o analiză a activităţii sale şi a prietenilor săi pe Facebook precum şi recomandări de optimizare a scorului obţinut.

SAP Facebook Friend Network Optimizer analizează reţeaua de prieteni a fiecărui utilizator din perspectiva interacţiunii sociale şi a impactului pe care activitatea din ultima perioadă a influenţat evoluţia şi vizibilitatea reţelei: valoarea reţelei şi poziţia sa în topul utilizatorilor este determinată atât de membrii reţelei care contribuie cel mai mult la creşterea interactivităţii acesteia, precum şi de ponderea categoriilor de acţiuni realizate în ultima perioadă de către utilizator.

Aplicaţia furnizează rapoarte actualizate zilnic ale evoluţiei activităţilor utillizatorului şi a impactului acestora asupra valorii reţelei şi oferă sugestii de optimizare, prin recomandarea de includere a unor membri noi în cadrul reţelei proprii, care ar rezulta în creşterea valorii şi impactului acesteia.

Topul reţelelor analizate din perspectiva valorii dată de interacţiune este generat atât la nivel global, incluzând utilizatorii din întreaga lume care folosesc SAP Facebook Friend Network Optimizer cât şi în ce priveşte conexiunile proprii care utilizează această aplicaţie.

SAP Facebook Friend Network Optimizer este o modalitate inedită si amuzantă de a experimenta modalitatea în care soluţiile SAP livrează rapoarte şi analize interactive, astfel încât fiecare să poată înţelege beneficiile unei astfel de soluţii asupra unei companii.

Puteţi vedea un videoclip de prezentare al SAP Facebook Friend Network Optimizer aici şi puteţi încerca această aplicaţie pe acest link.

Bucuresti, 30.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *