Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sanziana Buruiana a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu

Vezi cum a pozat pentru unul dintre concurenţi!

Ediţie incendiară la Mireasă pentru fiul meu! Cele mai controversate ispite mondene, Sânziana Buruiană, Loredana Chivu, Florentina Bosnac şi Cristina Pană au păşit pragul competiţiei spre surprinderea concurenţilor, iar întreaga lor atenţie pare să se fi concentrat asupra băieţilor proaspăt logodiţi. Sânziana Buruiană chiar a pozat în ţinute extrem de senzuale pentru unul dintre concurenţi, iar fosta asistentă tv, Loredana Chivu, a exersat valsul miresei cu un alt băiat. Vezi cum au decurs întâlnirile între provocatoarele domnişoare şi concurenţi, sâmbăta aceasta, de la ora 14.00 şi de la ora 17.00, la Mireasă pentru fiul meu.

Concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu au avut parte de o surpriză incredibilă în ediţia de gală a săptămânii trecute. Patru prezenţe ispititoare au venit în platoul emisiunii, testând legătura cuplurilor formate în cadrul competiţiei.

De altfel, provocarea pentru perechile de îndragostiţi proaspăt logodiţi a fost lansată în urmă cu două săptămâni! În momentul în care băieţii şi-au cerut iubitele în căsătorie, toate cele patru cupluri au declarat că se iubesc foarte mult, se cunosc bine şi au încredere totală unii în ceilalţi! Mai mult, îndrăgostiţii au avut de ales între a-şi cere iubitele în căsătorie în faţa unei ţări întregi sau a se bucura de premii substanţiale, printre care sume importante de bani, vacanţe, excursii sau cine romantice în restaurante de lux. Aşa se face că toţi băieţii au trecut cu brio de primul test, renunţând la premiile materiale în favoarea oficializarii legăturilor sentimentale. Însă, în competiţie, provocările se ţin lanţ! Şi cum în viaţa de zi cu zi, cuplurile se întâlnesc cu tot felul de situaţii complicate în care unul dintre parteneri face echipă cu o persoana de sex opus, fotomodelele au fost invitate tocmai cu scopul de-a desfăşura o activitate în comun cu partenerii viitoarelor mirese, o provocare pentru tinerele cupluri.

Cele patru domnişoare, renumite pentru farmecele lor, au mărturisit că urmăresc cu plăcere emisiunea, ba chiar Loredana Chivu a recunoscut că a pus ochii pe unul dintre băieţi: Maricel, iubitul Lorenei! La rândul sau, Maricel i-a întors Loredanei complimentele, iar cei doi s-au pupat sub privirile intrigate ale Lorenei. În urma apropierii dintre Loredana Chivu şi Maricel, Lorena a facut o criză de gelozie, hotărând să rupă logodna cu Maricel! După numeroase discuţii, cei doi s-au împăcat, însă Lorena este în continuare afectată de cele întâmplate. Provocarea nu se termină însă aici! Fiecare concurenta i-a ales iubitului câte o “ispită” alături de care să desfăşoare o activitate comună.

Alin a fost unul dintre cei mai norocoşi! Concurentul a devenit fotograful Sânzianei, o ipostază la care, cu siguranţă, foarte mulţi bărbaţi visează. Pentru Alin, Sânziana Buruiană a pozat în ţinute extrem de senzuale. Loredana Chivu l-a învăţat pe Maricel sa danseze valsul miresei, i-a dezvăluit din tainele modelling-ului, cei doi recunoscând de la prima vedere că între ei există atracţie reciprocă.

Cât despre Cosmin, concurentul a trebuit să îi pregătească o atmosferă romantică focoasei brunete Cristina Pană! Şi Dragoş a avut parte de o provocare pe măsură, gătind alături de Florentina Bosnac, dar nu oricum, ci legaţi de mâini şi de picioare! Seducătoarea Florentina Bosnac şi Dragoş au avut de preparat împreună o prăjitură pentru Cornelia, iubita lui Dragoş.

Sâmbăta aceasta, la finala săptămânii, telespectatorii, dar şi concurentii vor descoperi cum s-au descurcat baieţii cu cele patru frumuseţi întrucat întâlnirile lor au avut loc în particular, la loc ferit de privirile celorlalţi! Băiatul care a colaborat cel mai bine cu partenera lui de echipă va fi premiat cu un sejur romantic la Sighişoara, în care va merge alături de iubita lui! Prin urmare, băieţii si-au dat tot interesul în cadrul acestor activităţi, ramane însă de văzut dacă iubitele lor vor aprecia efortul.

Tot la finala săptămânii, este posibil ca telespectatorii să descopere că anumite cupluri s-au despărţit, deoarece, vizita celor patru fotomodele a dat naştere multor discuţii si nemulţumiri în cadrul perechilor de îndrăgostiţi! La sfârşitul galei, Virgil, dar şi George ar putea să-şi ia rămas bun de la ceilalţi concurenţi şi casa Mireasă pentru fiul meu. Cei doi băieţi au fost propuşi pentru eliminare, iar telespectatorii îi pot vota pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro dacă îşi doresc sau nu eliminarea lor.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *