Baby Boom Show Virtual

“Santier in lucru”, un nou reality-show

în care 4 cupluri amenajează câte o locuinţă, în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro

Flanco susţine “Şantier în lucru”, cel mai nou reality-show difuzat de Prima TV începând cu data de 02.10.2007

Flanco se numără printre companiile implicate în cel mai nou reality-show difuzat de postul Prima TV – “Şantier în lucru”. Showul se bucură deja de un mare succes la nivel internaţional, şi va intra şi în casele românilor pe data de 2 octombrie 2007.

Fiecare dintre cele 4 cupluri înscrise în concurs vor avea la dispoziţie 12 săptămâni pentru amenajarea unei case “la roşu”, atât interior cât şi faţadă, şi vor beneficia de asistenţă de specialitate din partea sponsorilor acestui concurs. Pe toată durata showului, concurenţii vor locui efectiv în locuinţele „la roşu” şi vor încerca să ducă la bun sfârşit proiectul de amenajare. În acelaşi timp, ei vor trebui să îşi continuie activităţile cotidiene, cum ar fi mersul la serviciu, în paralel cu amenajarea caselor.

“Considerăm că această emisiune este utilă oricărui cuplu de tineri care se află la început de drum. Flanco este permanent alături de tinerele cupluri, prin proiecte speciale şi oferte personalizate pentru tinerii căsătoriţi, motiv pentru care ne bucurăm să participăm activ într-un astfel de show.”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Flanco va pune la dispoziţia participanţilor la show-ul “Şantier în lucru” o gamă largă de produse pentru utilarea noilor case, precum şi informaţii de specialitate oferite de personalul lanţului de magazine. Concurenţii vor achiziţiona produsele necesare din magazinele Flanco, în limita unui buget prestabilit.

Bucuresti, 29.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *