free download 78 travel guides written by experts

Sanse exceptionale de calificare / reconversie profesionala

Calendar al sesiunilor de formare si training EUROLINK (aprilie-mai 2010)

Intrucat preocuparile tot mai multor fosti sau potentiali participanti ai sesiunilor de formare sau cursurilor on-line de tip post universitar, organizate de Fundatia EUROLINK-House of Europe, se refera tot mai mult la identificarea profitabila a unor noi oportunitati pentru cariera profesionala sau reconversia acestora, va informam despre initierea unor noi cursuri cu certificare CNFPA pe care organizatia noastra le promoveaza si le sprijina desfasurarea, impreuna cu alti prestigiosi parteneri mai vechi sau mai noi.

In acest sens, va prezentam un calendar previzional al unor asemenea cursuri si reuniuni de lucru, pe care urmeaza sa le desfasuram in perioada urmatoare:

1. Curs pentru ocupatia FORMATOR, autorizat CNFPA (curs valabil pentru orice persoana si domeniu legat de training – formare profesionala) – perioada propusa pentru modul teoretic: 19-23 aprilie 2010 – numar minim de participanti 15 persoane; locatie Centrul Regional de Formare Continua (CRFB) de sub egida Agentiei Nationale a Functionarilor Publici; cost informativ: 900 lei;

2. Curs Auditor Intern al Sistemului de Management al Calitatii conform cerintelor ISO 9001:2008 / ISO 19011:2003 (Cod COR 242303) / Auditor Intern Managementul Mediului (Cod COR 242305), ISO 14001:2005 / ISO 19011:2003. Programul de perfectionare este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Cursul este sustinut de un Auditor Principal QMS-IRCA si Examinator International RABQSA – perioada propusa pentru modul teoretic: 19-23 aprilie 2010 – numar minim de participanti 15 persoane; locatie Centrul de Afaceri si Management – Bucuresti; cost informativ, incluzand cheltuielile de pregatire teoretica, practica si obtinerea certificarii: 945 lei, achitabili in maxim doua transe;

3. Curs Auditor Intern Sisteme de Siguranta Alimentara – HACCP; Curs Auditor Intern Sistem de Managemet Siguranta Alimentara ISO 22000. Se elibereaza Diploma Auditor Intern HACCP – durata: 2 zile; perioada: conform progamarii convenite cu grupele de participanti; numar minim de participanti 15 persoane; cost informativ: 675 lei.

In plus, sub egida Comisiei Europene, Fundatia EUROLINK-House of Europe, coordonatoarea Platformei “EU-RO Clearing Funds” va organiza, in perioada 27-28 mai 2010, la Palatul Parlamentului, cu amabilul sprijin al Camerei Deputatilor a Parlamentului Romaniei si Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), Forumul national “Solutii Practice si Parteneriate de Afaceri pentru Relansarea Antreprenoriatului prin politicile de sprijin ale UE si Fondurile Europene in Romania si in Regiunea Dunarii-Marii Negre”. Mai multe informatii in vederea conditiilor de participare vor fi disponibile, incepand cu data de 12 aprilie 2010, pe siteurile www.HouseofEurope.ro si www.StructuralFunds.ro.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *