Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sanofi extinde gama Dicarbocalm lansand Dicarbocalm Control®, pentru tratamentul de scurta durata

al arsurilor gastrice frecvente

· Campania de promovare dezvoltată sub conceptul „Pune capăt arsurilor frecvente şi refluxului gastric” include acţiuni dedicate pentru medici, farmacişti şi consumatori.

Compania Sanofi anunţă lansarea recentă a Dicarbocalm Control® (pantoprazol), un medicament recomandat persoanelor cu arsuri gastrice frecvente (cel puţin o dată pe săptămână) şi reflux acid. Dicarbocalm Control®, în doză zilnică recomandată de un comprimat, reduce aciditatea  gastrică, acţionând direct şi eficient asupra celulelor responsabile de producerea acidului gastric.

Dicarbocalm Control® vine ca o completare la Dicarbocalm®, medicament ce se bucură de un mare capital de încredere, util în calmarea arsurilor gastrice ocazionale şi disponibil pe piaţa românească de aproape 40 de ani. Dicarbocalm® Control va beneficia de acţiuni de promovare către medici, farmacişti şi consumatori, sub sloganul „Pune capăt arsurilor frecvente şi refluxului gastric”. Spotul Dicarbocalm Control® este adaptat după o creaţie internaţională, iar campania va fi una de amploare, având parte de vizibilitate pe toate staţiile importante (PROTV, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Prima TV ), dar şi pe staţiile de nişă (precum Kanal D, Euforia, Diva, Universal Chanel, AXN, National Geographic, Animal Planet).

„Targetul nostru îl reprezintă persoanele active, bărbaţi şi femei, cu o viaţă socială intensă, care apreciază fiecare minut din timpul liber petrecut în mod plăcut, alături de prieteni sau colegi. Din păcate, durerile gastrice frecvente le pot afecta în mod semnificativ confortul zilnic şi activităţile sociale. Prin lansarea formulei Dicarbocalm Control® venim în întâmpinarea nevoilor lor, cu o soluţie eficientă şi la îndemână. Un comprimat pe zi de Dicarbocalm Control® asigură controlul hiperacidităţii gastrice şi al refluxului acid, fiind un aliat de nădejde al pacienţilor cu astfel de nevoi”, a declarat Iolanda Bilaus, Marketing Manager Consumer Healthcare Sanofi România.

Până la finele lui 2012, Sanofi ţinteşte prin Dicarbocalm Control® o cotă de piaţă de 25% în valoare pe piaţa de medicamente OTC pentru afectiuni gastrice cu hiperaciditate.

„Brandul Dicarbocalm deţine o poziţie dominantă pe piaţa de tulburări gastrointestinale cu simptomatologie hiperacidă, atât în valoare, cât şi în volum, înregistrând anul trecut un ritm mediu de creştere de 15%, peste ritmul de creştere al pieţei. Performanţa Dicarbocalm confirmă încrederea românilor în brand şi în eficienţa sa demonstrată în tratarea arsurilor gastrice. Renumele Dicarbocalm este un avantaj competitiv important, pe care îl vom valorifica în atingerea obiectivelor de business”, a completat Iolanda Bilaus, Marketing Manager Consumer Healthcare Sanofi România.

Conform Societăţii Române de Gastroenterologie, 10% din populaţie suferă de arsuri gastrice zilnic, iar 15% cel puţin o dată pe săptămână. Românii au acum la dispoziţie o gamă cu ajutorul căreia pot trata hiperaciditatea în funcţie de frecvenţa durerilor: pentru cele ocazionale, pot apela ca şi până acum la Dicarbocalm®, iar pentru durerile frecvente au la dispoziţie Dicarbocalm Control®.

Dicarbocalm Control® este disponibil în farmacii şi poate fi achiziţionat fără prescripţie medicală.

Referinţe:
1. Ghidul naţional “Boala de reflux gastro-esofagian (BRGE)” website://www.srgh.ro/pagina.php?idS=3&idPS=3, accesat în 7.11.2011;
2. Rezumatul caracteristicilor produsului, revizuit martie 2011.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *