free download 78 travel guides written by experts

Sange regesc

Vanora Bennett
Editura ALLFA

Odata cu un roman inspirat din istorie patrunzi in alte vremuri. Iar daca inspiratia este puternica si romanul aduce multe detalii si elemente care s-au intamplat aievea, atunci e clar ca nu poti avea decat o lectura placuta.

O alta carte de-a autoarei Vanora Bennett va prezentam si recomandam astazi. Dupa ce v-am prezentat Regina matasurilor, este randul unei alte femei puternice sa va cucereasca: Catherine de Valois.

O printesa franceza – cu sange regesc – care ii este oferta in casatorie lui Henric al V-lea. O femeie care ajunge sa fie izolata de prieteni si sotia unui barbat care iubea razboiul si care se simtea cel mai bine pe campul de lupta.

Un roman despre supravietuire indiferent de situatie, despre ramanerea cu fruntea sus in orice imprejurari, chiar si atunci cand lucrurile par impotriva ta. O carte care aduce in atentie perioada indelungata din viata Catherinei – tineretea, casatoria si vaduvia ei. Un roman care ne arata si cum oamenii reusesc sa gaseasca totusi pe cineva cu care sa impartaseasca ganduri, povesti, cu care sa aiba ceva in comun – cum este cazul Catherinei de Vamois si a lui Owain Tudor. Veti patrunde si in razboi prin intermediul romanului si, desigur, specific vremii (desi nici acum nu lipsesc) aveti parte si de intrigi.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *