free download 78 travel guides written by experts

Sandru – Dragomir calificate pentru Young Lions 2009

Lucrarea ~Stiker-ul~, semnata Ioana Sandru (Graffiti) – Andreea Dragomir (Scala JWT) este aleasa drept castigatoare, dupa clasarea hors concours a lucrarii Einstein, apartinand unui jucator individual.

Cum Young Lions e o competitie pentru echipe, o noua runda de evaluari a fost considerata necesara. Lucrarile echipelor au fost explicate din perspective insight-ului local, fiind evaluate inca o data in detaliu. Astfel, lucrarea “Sticker-ul” a fost desemnata castigatoare.

Daca la Einstein, lucrare selectata initial (si clasata ulterior in afara competitiei, neintrunind criteriile de eligibilitate)  Michael Conrad – evaluatorul din 2009 – a apreciat ideea, dar a recomandat o executie de un alt nivel, la lucrarea “Sticker”,  au fost apreciate spiritul neconventional, ironia si exploatarea insight-ului local.

~Odata inteles contextul local, conceptul a fost interpretat ca proaspat, provocator si amuzant. Strategia e inovatoare, plasand ideea deasupra comunicarii mediocre si livrand un punct de vedere cu personalitate. Executia are o rezolvare armonioasa si vibreaza cu promisiunea scolii – pregatire pentru comunicarea indrazneata. E competitiva si te invita sa aplici~ a justificat Michael Conrad decizia alegerii acestei lucrari, folosind sistemul 7 plus.

~Am apreciat din start ideile echipei si nu am facut un secret din acest lucru nici in corespondenta colegilor cu aplicantele, nici inainte de jurizare si nici dupa prima runda de evaluari. Daca la capitolul istetime / prospetime echipa Sandru-Dragomir m-a sedus din start,  ~dezgust~ este cuvantul pe care mi l-a lasat statementul lor calomnios, facut public pe un site care incurajeaza gossip-ul indoielnic in defavoarea informatiei complete~, a declarat Teo Migdalovici, fondatorul The Alternative School.

Vocabularul si atitudinea fata de actul jurizarii in sine si prezentarea deformata a faptelor care au alcatuit intreg contextul evaluarii Young Lions din 2009, corectate in mod public de o serie de jucatori de prima marime, conduc la concluzia ca e posibil sa avem talente in Romania, dar suntem departe de a avea prea multi lideri, pentru ca leadership-ul presupune inclusiv discernamint, inteligenta, eleganta si character.

Urmarind de la distanta spectacolul denaturarilor paranoico-hilare, ramane caraghios, patetic si stangaci demersul adultilor ce se folosesc de juniori pe modelul ~marioneta-papusar~, pentru a-si rezolva public neimplinirile profesionale in grila unor rafuieli de duzina. Sa te folosesti de copii, pentru a-ti molfai public invidiile furibunde e un gest care te califica fara comentarii in fata celor care conteaza. 

~Ne-a distrat felul ciudat in care Scoala Alternativa a suscitat atita interes, mult mai mare decat atunci cand a castigat premiul de la New York, de exemplu. In ultimele zile am fost coplesiti de telefoane din partea oamenilor de calibru, unii consternati de nivelul suburban si de comportamentul neetic al colportatorilor, altii empatici pur si simplu, dar si de foarte multi tineri interesanti, deja dornici sa participe la editia 2009-2010 a Scolii. ~Numai in copacii care rodesc se arunca pietre~, ne-a spus un observator al demonstratiei de circ de pe site-ul tabloid, iar noi, amuzati, am inteles o data in plus ca Romania este tara in care cel mai frumos compliment professional ramane invidia neputincioasa care depaseste tensiunea barfelor de secretariat si devine pozitie publica ~ a comentat Migdalovici agitatiile de subsol din preajma competitiei Young Lions.

~Obiectivitate este spiritul care a animat fiecare editie a concursurilor Scolii. Privirea retrospectiva asupra optiunilor din anii anteriori o confirma.
Pentru cei cu discernamant, care nu inventeaza fictiuni aberante atunci cand realitatea e prea frumoasa pentru a fi adevarata, evaluarea nepartinitoare a ultimilor ani, dar si demersurile de lobby cu rezultat fara precedent la scara comunitatii de comunicare nu mai au nevoie de nici o explicatie~ a mai declarat oficialul Cannes in Romania.

Impression Graphics ramane finantatorul competitiei Young Lions in 2009 si 2010.

~Nu stim daca aceasta industrie va evolua intr-un viitor masurabil. Dar in mod sigur nu ne vom indrepta, daca nu ne acordam dreptul de a iesi din zona de confort, in fond, o alta forma de mediocritate ~, a declarat Geo Baraian, liderul Impression Graphics Romania.

Proiectul Scolii Alternative de Gandire Creativa este distins cu Global SuperAchiever Award in 2007, recomandat ca platforma la nivel mondial de catre IAF Londra in acelasi an, iar in 2009 primeste Order of Merit din partea Marketing Agencies Association din New York, in contextul premierii a doua echipe romanesti in competitia Marketing Academic Challenge ce a avut loc in iulie 2008.
Tempo ramane cel mai mare investitor in specializarea internationala a tinerilor cu potential, finantand anual sectiunea ~15forcannes, ce-i reuneste pe cei mai buni 15 studenti ai scolii, care in 2009 sunt in majoritate masteranzi sau absolventi de MBA.

Bucuresti, 15.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *