free download 78 travel guides written by experts

Sandale ușoare și genți pentru mare, soare și vacanță. Ce să porți ca să arăți chic

Vara este anotimpul sandalelor ușoare și lejere și al genților realizate din materiale subțiri. Totul se rezumă la comoditate și la adaptarea pentru temperaturile ridicate din termometre.

Specialiștii Carolina Boix România, un nou brand de încălțăminte dedicat doamnelor și domnișoarelor, fac câteva recomandări în ceea ce privește sandalele și gențile potrivite pentru această vară, în special pentru mare, soare și vacanță.

“Vara trebuie să te îmbraci cât mai comod, alegând piese vestimentare din materiale ușoare, care nu rețin și nu atrag căldura. Mergând pe același model, încălțămintea trebuie să fie cât mai ușoară, să nu îți încingă sau să îți strângă piciorul, iar geanta trebuie să fie, la fel, realizată din materiale simple și ușoare”, spun specialiștii Carolina Boix.

Propunerile de încălțăminte pentru această vară sunt sandalele colorate cu barete, sandalele cu talpă groasă și ușoară și papucii comozi, iar gențile trebuie alese în funcție de câte obiecte personale sunt transportate cu ele.

Sandale colorate, cu barete – Sunt excelente atât pentru zi, cât și pentru seară. Pot fi purtate cu tricouri și pantaloni scurți, cu rochii lejere sau fuste maxi.

Sandale cu talpă groasă și ușoară – Sunt perfecte pentru doamnele și domnișoarele care preferă stilul sport. Pot fi combinate cu tricouri și pantaloni scurți sau chiar și cu rochițele sport.

Sandale cu talpă groasă și ușoară
Sandale cu talpă groasă și ușoară

Papuci – Toate marile case de modă au cel puțin o pereche de papuci în colecție. Papucii pot fi purtați atât cu ținute sport, cât și cu ținute elegante, fiind extrem de versatili.

papuci
papuci

Poșete de vară – Sunt perfecte pentru ieșirile în oraș și reprezintă accesoriul care se potrivește cu orice ținută.

Genți supradimensionate – Pot fi purtate atât la plajă, cât și la shopping, cu ținute sport și încălțăminte lejeră.

Genți supradimensionate
Genți supradimensionate

La final, specialiștii Carolina Boix subliniază că: “Importante sunt atitudinea și starea de spirit. Restul vine de la sine. Și nu uita să folosești cremă de protecție solară. Este cel mai cool accesoriu al unei veri călduroase”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *