free download 78 travel guides written by experts

Sanctus

Simon Toyne
Editura ALLFA

Samuel – un om care si-a dorit (si aflam din carte si de ce) sa intre intr-un ordin cu origini indepartate. Un soi de societate secreta, desi corect este sa spunem o Biserica. Aceasta isi avea sediul intr-un munte – in Citadela, un oras in oras – cu reguli proprii.

Dupa ce este supus unor ritualuri de initiere teribile, Samuel afla secretul Bisericii, al Sacramentului. Dar este ceva de neconceput pentru el. Nu poate accepta asa ceva! Calugarii isi dau seama ca ste un pericol asa ca il arunca intr-o celula urmand sa decida soarta (de fapt moartea) lui ulterior. El reuseste insa sa evadeze si se arunca de pe munte avand grija sa cada in jurisdictia orasului si doar dupa ce inghitise ceva (veti vedea ce) care continea un indiciu.

Acel indiciu il duce pe politistul insarcinat cu investigarea mortii calugarului la sora lui. Cum e posibil ca Samuel sa fi avut o sora cand niciun membru acceptat in Sanctus nu avea rude? Ei bine, aflat si acest lucru tot din roman.

Calugarii vor sa musamalizeze totul.

Unii oameni stiau despre o Biblie eretica in care se specifica faptul ca o cruce va cadea si se va ridica. Iar Samuel luase pozitia crucii inainte de a se arunca de pe munte. De fapt a literei Tau. Sora este in pericol. Oameni vand informatii pentru bani – si nu doar unei tabere.

Romane cu diverse conspiratii s-au mai scris; carti cu diverse biblii secrete si cu tot felul de secte si ritualuri de neconceput au mai fost de asemenea tiparite. Despre o poveste in care Sacramentul este cel despre care e vorba in Sanctus n-am mai citit insa. Si nici un asa final.

Asa ca va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *