Sănătos și gustos în postul Paștelui

Cum te pot ajuta sucurile presate la rece dacă ții post

Ne aflăm în Postul Paștelui ceea ce presupune o atenție sporită asupra a ceea ce alegem să consumăm. Pentru că este o perioadă destinată purificării, nu trebuie să pierdem din vedere importanța unei alimentații sănătoase. Mai mult decât oricând, avem nevoie de un meniu diversificat astfel încât organismul să beneficieze de vitaminele, fibrele și antioxidanții atât de necesari.


În supermarket-uri regăsim o multitudine de produse care par să ne ușureze această perioadă, însă multe dintre alimentele procesate ar trebui evitate, nefiind cea mai bună alegere pentru corpul nostru. O alternativă fresh și sănătoasă sunt sucurile presate la rece. Sățioase și pline de vitamine, acestea conţin doar legume și fructe, atent selectate şi combinate pentru o masă echilibrată și energizantă, cu un nivel optim de nutrienţi.

Sucurile de la Cold Pressed Juicery vin într-o multitudine de amestecuri și arome – morcov, sfeclă, spanac, ananas, ghimbir, castravete, rodie etc. Fiecare sticlă conţine aproximativ 1 kg de fructe şi legume proaspete, presate la rece, preparate și livrate în aceeași zi, fiind o sursă uimitoare de vitamine, minerale şi enzime.

În perioada postului, și nu numai, sunt alegerea ideală pentru porția zilnică recomandată de fructe și legume. Nu te vei simţi obosit și în plus vei avea parte de o masă delicioasă. Datorită diferitelor combinații de legume şi fructe, sucurile te vor ajuta să treci cu bine de perioada postului, în acelaşi timp întărindu-ţi organismul şi sistemul imunitar.

Produsele Cold Pressed Juicery pot fi achiziționate online pe www.coldpressedjuicery.co sau din locaţiile Rawyal (AFI Cotroceni şi Bucureşti Mall – Vitan), Soup Up! (Băneasa Shopping City, Piaţa Amzei, ParkLake Mall, Pipera Plaza), Artichoke Coffee Shop, Two Minutes Coffee Shop, 1 minute – Spitalul Sanador Piaţa Victoriei, Hotpod Yoga, Hermitage – Urban Hub, Market Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *