free download 78 travel guides written by experts

Samsung Electronics a anunțat cauza incidentelor Galaxy Note7

După luni de investigații minuțioase, Samsung Electronics a anunțat astăzi cauza incidentelor Note7 și măsurile pentru a preveni repetarea acestora, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Seul, Coreea de Sud. DJ Koh, președinte Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a prezentat rezultatele detaliate ale anchetei și și-a exprimat scuzele și recunoștința față de clienții Galaxy Note7, operatorii de telefonie mobilă, partenerii de vânzare, cei de distribuție și alți parteneri de afaceri, pentru răbdarea și sprijinul lor.

La discuție, alături de Koh au participat și reprezentanți ai UL, Exponent și TUV Rheinland, grupuri independente din industrie care au realizat propriile cercetări privind incidentele Galaxy Note7.

Reprezentanții au fost următorii:

  • Sajeev Jesudas, președinte Consumer Business Unit, UL
  • Kevin White, doctor și cercetător, Exponent
  • Holger Kunz, vicepreședinte executiv Products, TUV Rheinland AG

Aceștia au detaliat rezultatele cercetărilor și au prezentat noile măsuri implementate de Samsung, pentru a preveni astfel de incidente.

Samsung Galaxy Note7 - problemele identificate
Pe baza rezultatelor cercetărilor interne, Samsung a implementat atât o gamă de procese privind calitatea și siguranța produselor, cât și protocoale adiționale, precum măsuri suplimentare de siguranță a bateriilor, dezvoltate pe mai multe nivele. De asemenea, Samsung a format un grup de consilieri externi, academicieni și cercetători pentru a se asigura că menține o perspectivă clară și obiectivă privind siguranța bateriei. Grupul de consilieri a fost format din următorii:

  • Clare Grey, doctor și profesor de chimie, University of Cambridge
  • Gerbrand Ceder, doctor și profesor de știință și inginerie, UC Berkeley
  • Yi Cui, doctor și profesor de știință și inginerie, Stanford University
  • Toru Amazutsumi, doctor, CEO, Amaz Techno-consultant

Samsung Galaxy Note7 - sistemul bateriei

Samsung Galaxy Note7 - masuri siguranta

“În ultimele luni, împreună cu organizațiile independente de experți din industrie, am efectuat investigații amănunțite pentru a găsi cauza incidentelor Galaxy Note7”, a declarat Koh. “Astăzi, mai mult ca oricând, suntem dedicați câștigării încrederii clienților noștri prin inovație, care redefinește ceea ce este posibil, în condiții de siguranță, și reprezintă o poartă de acces la posibilități nelimitate și experiențe noi “.

Pentru informații suplimentare sau pentru a viziona conferința de presă, vă rugăm sa accesați www.samsung.com/galaxy.

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *