free download 78 travel guides written by experts

Samsonite s-a redeschis in Bucuresti Mall

Bucuresti MallGenți, valize moderne și accesorii de voiaj de cea mai bună calitate pot fi achiziționate din magazinul Samsonite, redeschis într-un nou spațiu în București Mall, la mijocul lunii octombrie. Reducerile cu ocazia redeschiderii ajung și la 90% din prețul inițial.

Produsele brandului Samsonite, lider în industria genţilor şi valizelor de călătorie, sunt din nou disponibile pentru clienții primului centru comercial modern din România. Spațiul Samsonite a fost extins și reamenajat după un nou concept, fiind transformat din insulă în magazin. Situat la parterul București Mall, magazinul ocupă o suprafață de 60 de m2.

Clienții București Mall vor regăsi la Samsonite o gamă variată de genți din materiale de calitate, durabile și cu design modern, pentru toate ocaziile: de călătorie, business – cu compartiment special pentru laptop, huse pentru diverse gadget-uri, genți speciale pentru copii, accesorii de voiaj și umbrele. Totodată, gamele Cosmolite şi Firelite, cuprinzând cele mai uşoare valize produse vreodată de Samsonite, pot fi cumpărate de acum și din București Mall.

Samsonite s-a redeschis in Bucuresti Mall

Cu ocazia redeschiderii, fanii brandului au parte de promoții substanțiale: își pot achiziționa anumite produse Samsonite cu reduceri de până la 90%.
Brandul Samsonite a fost creat în 1910, în SUA, de Jesse Shwayder. Atent la trenduri și la evoluția nevoilor călătorului modern, Samsonite a devenit lider de piață în industria valizelor și genților de călătorie, cu produse inovatoare, de cea mai bună calitate, cu design-uri stilizate. În România, Samsonite este operat de General Business System SRL, companie care deține în regim propriu peste 35 de magazine.

Redeschiderea magazinului Samsonite face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall, primul centru comercial modern din România. În luna septembrie, București Mall a împlinit 16 ani de la inaugurare.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *