free download 78 travel guides written by experts

Sambetele cu portelan fac deliciul bucurestenilor la Wagner Arte Frumoase si Povesti

Un nou tip de activitate de week-end isi face loc, de la inceputul anului, in programul de timp liber al bucurestenilor: sambetele de pictura manuala pe portelan la atelierul Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni.

In fiecare sambata, artista Ana Wagner si colaboratorii atelierului Wagner organizeaza sesiuni de pictura pe portelan. Atelierul pune la dispozitie portelanul, culorile si pensulele iar Ana Wagner ghideaza doritorii in tehnica picturii pe portelan. Obiectele lucrate de cei care participa sunt apoi tratate termic la atelier, incat sa poata deveni functionale si apoi sunt luate acasa de catre creatorii lor.

Atmosfera sambetelor la Wagner Maison de la Porcelaine este intregita de ceaiurile exotice si cafeaua cu alune oferite din partea casei, prajituri facute de Ana si Irina Wagner, co-proprietarele Atelierului si…Portocalia! Portocalia este o colectie de delicii din portocale realizata special pentru a strange fonduri pentru atelierele foto pe care Alisa Tarciniu (fotograf profesionist) le realizeaza cu copiii din zonele defavorizate, in mediul rural.

O surpriza de mare efect pentru „cursantii” sambetelor la Atelier este ca cea mai frumoasa lucrare este, in fiecare sambata, premiata cu un obiect Wagner in valoare de 200 de lei.

“In fiecare sambata invitam fie o vedeta culinara sau o persoana interesanta si foarte draga noua, sa vorbeasca invitatilor nostri pe diverse teme – de la astrologie pana la terapia prin arta. Este o activitate atipica pentru galeria de oferte de petrecere a timpului liber din Bucuresti – pentru ca este interactiva si cei care vin de obicei sunt insotiti de prieteni sau de copii”, spune Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Sambata 24 martie, vizitatorii Atelierului vor fi incantati cu delicatese special create pentru aceasta ocazie de cofetari priceputi ai Privileg Catering, furnizorul de catering al Casei Regale a Romaniei. Ana Wagner si Silvia Olteanu, una dintre colaboratoarele Atelierului proaspat intoarsa din Peru, vor fi cele care vor ghida participantii in tehnica picturii pe portelan. Costul de participare pentru o persoana este de 100 de lei.

Pentru participare, doritorii se pot inscrie la email irina@wagnerarte.ro.

Bucuresti, 13.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *