free download 78 travel guides written by experts

Sambata, ora 11.30 – Mihai Constantin intra in culisele operatiunilor M.A.I.

Televiziunea publică şi Ministerul Administraţiei şi Internelor (M.A.I.) au lansat emisiunea "M.A.I. aproape de tine". Telespectatorii TVR pot urmări, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, imagini în premieră şi în exclusivitate din culisele operaţiunilor desfăşurate de structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Prezentatorul emisiunii, Mihai Constantin, cunoscut din programele de ştiri ale TVR, spune că a abordat emisiunea cu aceeaşi curiozitate pe care o are la un nou proiect. ,,Pentru mine este un domeniu inedit. Am descoperit cât de vastă este activitatea M.A.I. şi vreau să le arăt telespectatorilor ce pot face angajaţii acestui minister pentru noi toţi, să le arăt o altă faţă a M.A.I. Încă de la prima ediţie am ţinut să le spun românilor că M.A.I. este bugetat din taxele şi impozitele tututor şi în emisiunea "M.A.I. aproape de tine" le explicăm ce şi cum să pretindă de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, care sunt serviciile publice care-i intră în artibuţii."

"M.A.I. aproape de tine" are ingredientele unei emisiuni dinamice, cu multe informaţii utile şi reality-show. Secţiunea ,,Misiune permanentă" conţine un interviu de fond cu o structură a ministerului, în timp ce în rubrica ,,Ce faceţi dacă…", prezentată de Adina Popescu, inspector principal M.A.I., sunt oferite informaţii despre procedurile pentru obţinerea unor acte (paşaport, permis de conducere, carte de identitate etc.) sau despre ce reacţii trebuie să avem în situaţii de criză. Cea de-a treia rubrică, ,,Secţia de poliţie", este un reality-show suprinzător: un echipaj de poliţie este filmat pe toată perioada misiunii, iar telespectatorii îi pot surprinde pe politişti aşa cum nu-i vedem de obicei la televizor.

Bucuresti, 17.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *