free download 78 travel guides written by experts

Sambata asta: Spectacol sportiv de FOTBAL AMERICAN! in Bucuresti

Asociatia sportiva "Bucuresti Predators" va invita sambata 6 iunie 2009, ora 10.00, la Stadionul de Rugby Ghencea, pentru a asista la primul turneu de fotbal american versiunea flag disputat in Romania. Turneul va fi completat de un meci de fotbal american versiunea contact disputat intre echipele din nordul tarii contra celor din sudul Romaniei.

Atractia principala incepe la ora 13:30 cand va incepe meciul de contact intre echipele formate din cei mai buni jucatori din Romania, NORD contra SUD.

Daca cineva isi punea intrebari despre motivul interesului urias din SUA in legatura cu acest sport, poate vedea LIVE cat de spectaculos dar si periculos poate fi acest sport. Este denumit "contact" si nu este o gluma, contactul de multe ori este mai dur decat in ring.

Putem vedea si in Romania ce inseamna fotbalul american. Putem vedea ca exista si mai ales ca se face bine.

" Dorim cu aceasta ocazie sa aratam publicului din Romania ca fotbalul american nu este neaparat american. La fel ca cele mai multe tari din Europa, si in Romania sunt echipe si se joaca. Acest turneu va demonstra ca putem oferi un spectacol de exceptie, chiar daca mingea nu e rotunda. Si daca cineva nu stie ce inseamna fotbal american de contact, acum are ocazia sa vada." spune Rusu George, presedinte Predators, organizator al turneului.

Intrarea este gratuita.

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *