Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sambata, 30 Iunie, Vitantis Shopping Center ii invita pe cei mici si pe cei mari

la Ziua piticilor fericiti

Ziua piticilor fericiți este ceea ce ne propune Vitantis Shopping Center pentru Ziua Copilului

București – Sâmbătă, 30 mai, la orele 13.30, Vitantis Shopping Center, centrul comercial aflat în proprietatea grupului Equest, este amfitrionul unui eveniment destinat copiilor, eveniment ce se va intitula Ziua piticilor fericiți. Desfășurată în zona de restaurante a complexului comercial Vitantis Shopping Center, petrecerea celor mici va dura 4 ore. În acest timp, vor fi susținute spectacole de teatru, iar clownii vor fi cei ce vor colora această zi cu zâmbete, giumbușlucuri și baloane. Nu vor lipsi zânele fluturaș, îndrăgitele personaje de desene animate și spiridușii, cei care îi vor încânta pe copii pe toată durata evenimentului. Invitații speciali la acest eveniment vor fi copii de la grădinițele din sectorul 3 și 4 al Capitalei. La acest eveniment, organizatorii așteaptă peste 200 de copii, la care vor participa o serie de grădinițe din sectoarele 3 și 4 din Capitală: grãdinița "Narcisa", "Copiii Soarelui", ”Sânziana", "Panseluța", "Vestitorii Primãverii", "Grãdinița Veseliei", "Razã de Soare", "Înșir-te Margarite”, "Ciupercuța".

Moderatorul spectacolului va fi Mihai Constantinescu, ce va susține un recital dedicat celor mici. De asemenea, audiența formată din părinți și copii va audia un recital al corului de copii de la Palatul Copiilor.

Organizatorii au pregătit concursuri, cadouri și multe alte surprize, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Sunt așteptați la eveniment în jur de 200 de copii.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt Carrefour Vitantis si Toyplex Vitantis (mega-market de jucarii), cei care vor asigura cadourile si surprizele pregatite pentru participanti.

Vorbind despre eveniment, Silviu Dragu, Asset Management Marketing Specialist, Cushman & Wakefield pentru Centrul Comercial Vitantis, explică:
“Clownii îi vor pe întâmpina pe copii, care vor fi introduși imediat în atmosfera de sărbătoare prin câteva jocuri interactive de exterior, specifice vârstei copiilor, de aceea ei trebuie împărțiți în 2-3 tabere în funcție de vârstă, fiecare grupă fiind condusă de câte doi animatori. Imediat după aceasta, copiii vor fi preluați sau ghidați de către zânele fluturaș și spiriduși de la care vor primi baloane modelate, iar face painting-ul îi va transforma în animăluțe sau personaje de poveste.”

De asemenea, continuă specialistul Cushman & Wakefield, “spectacolul de teatru pentru copii îi va motiva pe aceștia să fie atenți, pentru că la finalul piesei, ei vor fi puși să mimeze, să danseze, să imite personajele din piesă, în timp ce spiridușii vor încerca să-i încurce.”

“Spiridușii vor complica jocurile, astfel încât copiii vor fi stimulați să participe la toate probele pentru a câștiga premii consistente. Nu vor lipsi jongleriile, giumbușlucurile clownilor.”

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *