free download 78 travel guides written by experts

Sambata, 24 decembrie, editie speciala a emisiunii „Asta-i Romania!”

Mihai Ghita: „Dintr-o data ti se iau de pe umeri toate poverile vietii si oricat ai fi de trist tot se mai gaseste un strop de iubire si pentru tine”

In seara de Ajun, Mihai Ghita va invita sa urmariti o editie speciala a emisiunii “Asta-i Romania!”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D. Sambata, 24 decembrie, telespectatorilor Kanal D li se propune un drum de reintoarcere catre “acasa”.


Timp de doua ore, emisiunea este transmisa dintr-un loc de basm, din care nu vor lipsi colindatorii, romanii de tazaur si miracolele Craciunului. Nelipsite nu vor fi nici traditiile de iarna si buna dispozitie, asa ca in seara de Ajun, la Kanal D, in emisiunea “Asta-i Romania”, Lorena va incanta telespectatorii cu muzica si voie buna.

“E vremea colindelor, cand toti ai casei se strang in jurul bradului si se aseaza la masa ca in copilarie. Din toate colturile lumii, acolo unde ne-a dus viata, facem drumul de intoarcere spre casa. In prag, ne asteapta parinti inlacrimati de dor. Sunt mai cerniti de vreme si de griji, dar ceva e neschimbat – o casa primenita, impodobita in bucurie in care miroase a cozonac aburind. Si parca dintr-o data ti se iau de pe umeri toate poverile vietii si oricat ai fi de trist tot se mai gaseste un strop de iubire si pentru tine. Si orice sarac are acum in suflet o farama de speranta, ca maine va fi mai bine. Asta inseamna pana la urma nasterea Mantuitorului”, spune Mihai Ghita.

Echipa emisiunii “Asta-i Romania” ajunge la Draganesti, unde opt copii vor simti bucuria sarbatorilor de iarna dupa multe zile pline de amaraciune; copiii stiu ca pe poarta casei va intra cineva care le va sterge lacrima de pe obraz, stiu ca au fost cuminti si ca nu merita sa ramana pribegi in pragul Craciunului.

Nu ratati o editie speciala de Craciun a emisiunii “Asta-i Romania!, difuzata sambata, 24 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *