Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sambata, 23 mai, ora 20.30 – extragerea “Ambasadorul Rock-ului” si concert The Crossroads

Hard Rock Cafe, Jack Daniel’s si Pro FM Rock vor alege sambata seara, incepand cu ora 20.30, Ambasadorul Rock-ului la Londra. Hard Rock Cafe va asigura cazarea, bani de cheltuiala pentru el si un insotitor, precum si doua bilete VIP la festivalul "Hard Rock Calling", organizat in perioada 26-28 iunie in Hyde Park. Biletele de avion vor fi oferite de Jack Daniel’s.

Castigatorul va avea ocazia sa ii vada in concert pe Bruce Springsteen, The Killers, Neil Young, The Kooks, Dave Mattews Band si multi altii.

Toti cei care isi doresc sa traiasca experienta unui weekend londonez alaturi de legendele rock-ului trebuie sa trimita pe mail, la profm@profm.ro, pana pe data de 20 mai, cele mai reusite fotografii care demonstreaza ca le curge rock prin vene. Acestea vor trebui insotite de datele lor de contact (numele complet si numarul de telefon).

16 finalisti norocosi se vor intalni pe 23 mai la Hard Rock Cafe, unde se va decide castigatorul marelui premiu.

Extragerea va fi urmata un concert live al trupei The Crossroads, cu Mike Vlahopol – chitara, Alex Serban – voce, Georgian Nitu – clape, Marcel Negut – bass si Adrian Kostas – tobe.

Intrarea la eveniment este libera.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *