free download 78 travel guides written by experts

Sambata, 22 octombrie, Noriel da liber la joaca in Arena Mall, Bacau

Sambata,22 octombrie 2011, ora 12:00, liderul pietei de retail de jucarii, Noriel, deschide al 16-lea magazin al retelei in Bacau in cadrul Arena Mall.

Pentru deschiderea din 22 octombrie din Arena Mall, magazinul de jucarii Noriel a pregatit vizitatorilor sai surprize si atmosfera magica! Pe langa petrecerea de deschidere de sambata, intre orele 12:00-16:00, unde vor avea loc activitati de facepainting, modelaj de baloane, jocuri creative, primii 50 de cumparatori vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care il pot folosi pentru achizitionarea de jucarii din magazinul Noriel. Mai mult decat atat, clientii care cumpara in primele 2 saptamani, au 10% reducere la produsele din magazinul de jucarii Noriel.

Magazinele de jucarii Noriel se adreseaza copiilor dar si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat o gama de peste 3.000 de jocuri si jucarii. In magazinul de jucarii Noriel se pot alege de la papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru scoala si jucarii si accesorii pentru bebelusi.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *