free download 78 travel guides written by experts

Sambata, 1 august, Caravana “Roata Norocului” ajunge la mare

Maine, intre orele 11:00 si 19:00, Bursucu’ (Adrian Cristea) si Ana-Maria Barnoschi va asteapta la mare, pe plaja Europa FM (intre statiunile Venus si Saturn) pentru castingul emisiunii "Roata Norocului", care va debuta pe 29 august, la Kanal D.

Distractie, voie buna, dans si multe premii castigate instant, precum si intalnirea cu vedetele noului sezon al emisiunii concurs de la Kanal D, de toate acestea vor avea parte cei care vor veni pe plaja, in spatiile special amenajate cu insemnele Kanal D.

"De abia astept sa ajungem maine la mare si sa vedem cat de norocosi sunt constantenii si nu numai ei, sunt asteptati la casting toti turistii prezenti pe plaja! Cu aceasta ocazie vom fugi departe de canicula care ne-a dat batai de cap in Bucuresti. Am ajuns sa apelam la tot felul de metode mai putin obisnuite de a ne racori. Am dat in mintea copiilor si ne-am stropit cu pistoalele cu apa , am intrat chiar si in fantana arteziana!", a spus Ana-Maria Barnoschi.

Incepand cu 29 august, noul sezon al show-ului "Roata Norocului", prezentat de Bursucu’ si Ana-Maria Barnoschi, va fi difuzat in fiecare duminica, la Kanal D! Cei care vor participa la castingul "Roata Norocului" au sansa sa participe la concursul televizat si sa castige premii substantiale, inclusiv premiul cel mare, un autoturism!

Bucuresti, 31.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *