free download 78 travel guides written by experts

“SAMAIA – The Georgian Legends” revin la Sala Palatului pe 18 Noiembrie

Cei mai apreciati artisti georgieni de muzica si dans, cunoscuti sub numele de Georgian Legends, revin pe data de 18 Noiembrie la Sala Palatului din capitala cu show-ul exceptional – “SAMAIA – The Georgian Legends”.

SAMAIA – The Georgian Legends este cea de-a treia productie a companiei si reprezinta colaborarea perfecta intre modernismul industriei de spectacol americane si franceze si artisti georgieni talentati ce par a veni din vechi timpuri de legenda.

Artisti cu deosebite calitati interpretative vor oferi un spectacol total, pe data de 18 Noiembrie,  ce va cuprinde atat dansuri ale caror parti acrobatice vor tine publicul cu sufletul la gura, dar si fascinante lupte cu sabii si melodii ce vor incanta auzul.

Georgian Legends supranumiti de catre publicatiile americane “The Riverdance from Caucasus” au beneficiat de aprecierilor specialistilor in domeniu spunand despre acest spectacol ca nu ar fi cu nimic mai prejos decat „ Lord of the dance” si „Riverdance”.

Premiera mondiala a acestei productii spectaculoase si originale a fost gazduita de Sala Palatului in urma cu un an si jumatate, cand a inregistrat un real succes in randul spectatorilor veniti sa asiste la un moment artistic de mare valoare. Aplauzele care au durat minute in sir si aprecierile publicului i-a convins pe artistii georgieni ca in toamna acestui an sa revina in capitala.

Organizatorii evenimentului, Asociatia Culturala Teocta si VreauBilet au pus biletele in vanzare si pot fi achizitionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu – nr.23), Eventim in reteaua Germanos si online pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro, si www.vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza:
Cat. I – 130 Ron, Cat. II – 100 Ron, Cat. III – 80 Ron, Cat. IV – 60 Ron, Cat. V – 50 Ron.

Bucuresti, 04.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *