free download 78 travel guides written by experts

Salvati Copiii a reusit sa ajute 3.600 de nou nascuti sa traiasca

Până în prezent, Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 18 maternităţi cu echipamentele necesare menţinerii în viaţă a 3.600 de nou nascuti prematur.

Astăzi, câţiva dintre micuţii salvaţi de-a lungul timpului de programul de modernizare a secţiilor de nou-născuţi iniţiat de Salvaţi Copiii au un mesaj pentru toţi cei care s-au implicat în programul de redirecţionare a 2% către maternităţile din România.

Pe lângă împărtăşirea recunoştinţei copiilor care astăzi sunt bine, Salvaţi Copiii aminteşte că 25 Mai este ultima zi în care se mai pot redirecţiona 2% din impozit către salvarea celor 1.900 de bebeluşi care mor anual în maternităţile din România.

“În România, de la an la an, mii de copii vin pe lume fără nicio şansă de a supravieţui, în principal din lipsei echipamentelor din materninati. Ca într-o loterie, unii dintre ei au, însă, “norocul” de a se naşte într-un spital dotat corespunzător pentru naşterile premature. Prin filmul pe care vi-l prezentăm azi, câţiva le mulţumesc celor care au realizat că printr-un gest atât de simplu, precum redirecţionarea a 2% din impozit către programul nostru de modernizare a maternităţilor, le-au redat dreptul la viaţa.” – Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv Salvaţi Copiii.

Vă invităm să urmăriţi filmul de mulţumire aici:
https://www.youtube.com/watch?v=iABuLwj1w24&feature=youtu.be.

Bucuresti, 07.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *