free download 78 travel guides written by experts

Salt de cinci locuri pentru Viveo in topul Fintech

al celor mai eficienti furnizori de tehnologie financiara si bancara

Viveo, liderul pietei francophone de solutii bancare si financiare, anunta un salt de cinci locuri in topul mondial Fintech 100, datorita cresterii veniturilor si numarului de clienti. Aflat pe locul 80 in prezent, Viveo se asteapta la o crestere semnificativa si pentru viitoarea editie a premiilor. Fintech 100 este realizat de Financial Insights, o companie apartinand grupului IDC, unul din forurile cele mai importante de realizare de studii independente. Evaluarea celor mai de succes 100 companii din domeniul furnizarii de servicii financiar bancare a fost facuta pe baza veniturilor realizate la sfarsitul anului 2007, luandu-se in considerare exclusiv veniturile realizate din vanzari catre clientii din industria serviciilor financiare.

Amanda Gilmour, Directoare de Operatiuni, Viveo Cognitive Systems (VCS), filiala belgiana a Viveo, evoca motivele succesului: «Viveo se dovedeste a fi performant pe toate nivelurile. La aceasta reusita au contribuit mai multi factori, cum ar fi programul de research & development, echipa si nu in ultimul rand, perenitatea pe aceasta piata. In aceasta perioada de turbulente, sectorul financiar si bancar acoda mai mult ca niciodata o importanta foarte mare stabilitatii si fiabilitatii, care sunt de altfel si cuvintele cheie ale societatii noastre. »

Philippine de Bernède, Marketing Manager al Viveo, adauga: «Angajamentul pe care grupul si l-a luat cu privire la calitatea produselor si experienta de peste un sfert de secol joaca un rol considerabil in puternica noastra dezvoltare pe piata mondiala.»

Paris, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *