Baby Boom Show Virtual

Salonul VIP

Jens Lapidus
Editura Trei

Philip este intimidat – pus să meargă pe gheață. Dar este salvat. Nu depune însă plângere. După o scurtă perioadă, el este răpit. Familia lui, bogată, nu doreşte să implice poliţia. Îi cheamă însă pe cei de la firma de avocatură cu care lucrau.

Salonul VIP

Aşa se face că Emily Jansson, o tânără cu ambiţii mari, are şansa de a-şi ajuta şeful într-o misiune neconvenţională. Partenerul ei este… un fost puşcăriaş, Nadjan, zis Teddy, care, odată eliberat a dorit să nu se mai implice în nimic care să aibă legătură cu fosta lui viaţă. Dar iată că nu se poate ţine de această promisiune.

Cei doi au stiluri diferite. Şi fiecăruia i se pare că celălalt îl încurcă. Dar împreună se completează, iar cazul devine unul captivant şi cu multe răsturnări de situaţie.

Vor reuşi să ajungă la Philip la timp? Vor descoperi cine l-a răpit şi de ce?

Jens Lapidus îşi cucereşte cititorii de la prima pagină şi îi ţine cu sufletul la gură până la ultima filă a romanului. „Salonul VIP” este un thriller interesant, cu o echipă inedită şi un caz aparte. Trimiterile la un episod din trecut, cu un hard-drive şi ameninţări la adresa unei familii fac ca acţiunea să fie şi mai palpitantă şi ridică şi mai multe semne de întrebare pentru cititori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *