free download 78 travel guides written by experts

Sala Palatului precum Woodstock! Ten Years After a oferit un spectacol plin de energie

Aseara la Sala Palatului, peste 3000 de iubitori ai muzicii de elita au avut parte de un eveniment concertistic special, organizat de Agentia Vreau Bilet.
Intr-o atmosfera incendiara, membrii formatiei  Ten Years After au cantat in fata unei sali pline de fani ai genului blues-rock. Legendara trupa a oferit un “remember”, prin melodiile lor, al festivalului Woodstock, ce i-a consacrat cu 40 de ani in urma. Decor stralucitor, sound-ul exceptional, dar si experienta vizibil indelungata ai celor 4 „hipioti”, au creat un spectacol de pomina pentru toti cei prezenti.

Trupa Riff a fost cea care a cantat in deschidere si care a incalzit timp de aproximativ o ora atmosfera, iar intrarea pe scena a celor 4 membri Ten Years After a fost precedata de cuvantul introductiv al jurnalistului Florin Silviu Ursulescu  si de un scurt elogiu la adresa festivalului Woodstock.

Celebra formatie a intrat pe scena in uralele publicului, salutandu-l in limba romana, in semn de respect, dupa care au dat startul unui show memorabil. Primele piese, desprinse de pe cel mai recent LP – „Evolution” , ce da si numele turneului, au avut darul de a incinge atmosfera pentru ca aceasta sa devina de-a dreptul exploziva o data cu interpretarea piesei devenita deja istorie: „I’m Going Home”, care i-a purtat pe culmile succesului 4 decenii in urma. Au urmat melodii precum „King Of The Blues”,” Hear me Calling”, „I’m Coming On”, „Love Like A Man” si bineinteles „I’d love to change the world”, in fata unei sali entuziasmate pana la extrem.

Membrii trupei s-au remarcat prin energia debordanta pe care au transmis-o publicului si prin atitudinea autentica, pozitiva ce i-a facut pe fani sa plece cu un sentiment extrem de placut la terminarea spectacolului. Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch nu s-au grabit sa se intoarca la hotel, oferind tuturor autografe pe materialele audio ale trupei pana spre miezul noptii. Dorim sa dam o veste buna si celor care au ratat show-ul: in curand vor avea oportunitatea sa-l urmareasca pe postul de televiziune TVR2, precum si un making-of de exceptie, ce surprinde pe cat se poate de fidel „actiunea” unui eveniment despre care se va vorbi pe putin 10 ani de acum inainte.

Bucuresti, 23.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *