free download 78 travel guides written by experts

SAINT MOTEL, certificati cu Aur pentru “My Type”

Single-ul Saint Motel “My Type” a fost certificat oficial cu aur de către RIAA pentru vânzări de peste 500.000 unitati. Piesa care da si titlul EP-ului “My Type” a fost lansata in 2014 si a intrat in Top 10 Radio Alternativ și Top 5 Triple A în Statele Unite, strangand aproape 80 de milioane de streamuri pe Spotify. În plus, videoclipul “My Type” – regizat de către frontmanul Saint Motel A / J Jackson – se apropie de aproape 20 de milioane de vizualizari pe canalul YouTube oficial, www.youtube.com/saintmotelvideo.

Cvartetul indie-pop din Los Angeles va pleca in curand in turneul “Late Night with Saint Motel” in Statele Unite. Turneul începe la The Fillmore din San Francisco, CA, pe 27 octombrie și continuă până în noiembrie. Cunoscuți pentru spectacolele lor live, formația isi va surprinde fanii cu noi concepte speciale, iar in deschidere va canta Gibbz, gazda show-ului fiind Johnny Pemberton. Pentru informații despre bilete, actualizări de turnee și multe altele, vizitați www.saintmotel.com.

Saint Mote,l My Type

Turneul susține albumul actual al trupei saintmotelevision, a cărui versiune audio a fost lansată la sfârșitul anului trecut. Albumul este sustinut de single-ul “Move” care a ajuns pe locul # 1 in Alt Nation pe Sirius/XM, in Top 20 la Alternative și in Top 5 in Triple A.

De cand exista, Saint Motel a creat “virtualizatori” – videoclipuri interactive și imersive, care combină animația 360 și tehnologia Virtual Reality – pentru fiecare melodie de pe saintmotelevision, completând astfel primul album Virtual Reality, conform Billboard Magazine. Ultima colecție de 10 melodii a fost lansată ca aplicație mobilă interactivă pentru iOS și Android cu conținut exclusiv și, de asemenea, ca playlist pe YouTube.

Saint Motel este: A / J Jackson (vocal), Aaron Sharp (chitara), Dak Lerdamornpong (bas) si Greg Erwin (tobe).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *