free download 78 travel guides written by experts

Sage lanseaza in Romania noua versiune a Sage ERP X3 in cadrul evenimentului Binary 2012

Sage ERP X3 v.6.5 integrează soluţii CRM, de management al documentelor electronice şi platforma de legislaţie de mediu

Grupul Sage, al treilea producător de soluții ERP la nivel mondial, lansează în România noua versiune a soluţiei de management al resurselor întreprinderii Sage ERP X3 6.5, care aduce îmbunătăţiri majore utilizatorilor.

Această versiune este prezentată în cadrul în cadrul „Expoziţiei Internaţionale de Software BINARY 2012”, ce are loc în perioada 7-9 Noiembrie, la Standul Sage, nr. 58.

Fiind uşor de utilizat, Sage ERP X3 6.5 aduce peste 80 de îmbunătăţiri faţă de versiunea anterioară. Una dintre noile aplicaţii este integrarea soluţiei CRM pentru îmbunătăţirea eficienţei gestiunii relaţiei cu clienţii.

Totodată, noua soluţie nu răspunde doar nevoilor funcţionale ale companiei, ci sprijină şi performanţa acesteia: prin integrarea Sage ERP X3 EDM, soluţie avansată de management al documentelor electronice, noua versiune Sage ERP X3 6.5 permite, pe lângă stocarea unui volum important de date în format electronic, fluidizarea interacţiunii, automatizarea activităţilor şi optimizarea timpului necesar pentru identificarea conţinutului căutat.

O altă îmbunătăţire majoră este reprezentată de alianţa globală între Sage şi Verteego, furnizor internaţional de soluţii de gestiune a mediului, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a răspunde mai eficient legislaţiei referitoare la protejarea mediului înconjurător. Conectivitatea la platforma online REACH dezvoltată de Verteego oferă o soluţie complexă ce automatizează procesul de urmărire a substanţelor chimice periculoase în lanţul logistic şi facilitează conformarea partenerilor la legislaţia REACH în vigoare.

Soluţia de management al întreprinderii Sage ERP X3 a devenit disponibilă în România în luna aprilie a anului 2012 printr-un parteneriat exclusiv cu DEVEHO Software Consulting. Companiile care un implementat deja Sage ERP X3 pe piaţa locală pot face actualizarea la noua versiune cu suport din partea DEVEHO Software Consulting.

Agenda Evenimentului

8 Noiembrie 2012, 11:05 – 11:30 prezentarea: “Sage ERP X3 to follow your business”
Vorbitori:
– Alain de Martin de Vivies, Sage ERP X3 Solution Consultant, Sage
Guy Leclercq, CEO Deveho Software Consulting

Despre Sage ERP X3 (www.sageerpx3.com)

Sage ERP X3 este o soluţie dedicată companiilor mijlocii şi mari, fiind dezvoltată la nivel internaţional şi permiţând clienţilor săi să evolueze şi să performeze prin intermediul tehnologiei. Peste 3.500 de clienţi din întreaga lume au ales deja Sage ERP X3 datorită uşurinţei de utilizare, timpului redus de implementare şi a costurilor eficiente.

Fiind folosită de peste 10 ani, Sage ERP X3 este o soluţie validată şi complexă, ce răspunde nevoilor specifice ale companiilor medii şi mari din industrii ca manufactură sau servicii, distribuţii şi altele. Sage ERP X3 este comercializată în 56 de ţări şi este deservită de un ecosistem format din peste 1.500 de specialişti şi 240 de parteneri.

Sage ERP X3 este o soluţie internaţională adaptată legislaţiei curente din ţările în care este comercializată. Pentru România, localizarea Sage ERP X3 integrează specificaţiile legale şi fiscale, cum ar fi declaraţia 390 VIES, declaraţia 394 sau declaraţia de schimb intracomunitar.

Despre Deveho Consulting (www.deveho.com / www.deveho.ro)

Deveho Consulting este o companie specializată în implementarea la nivel internaţional a soluţiei Sage ERP X3. Echipa formată din consultanţi Sage ERP X3 multilingvi, stabilită în Paris şi în Lyon, oferă servicii de consultanţă şi actvităţi de management a implementării. Datorită parteneriatului solid în monitorizarea legislaţiei şi a proiectelor numeroase derulate în Europa Centrală, DEVEHO Consulting a devenit în mod natural un producător şi distribuitor pe segmentul localizării Sage ERP X3 în această regiune.

Despre Sage

Sage creează, editează şi comercializează software de gestiune şi servicii asociate menite să sporească eficienţa companiilor. Pentru a garanta o gestionare facilă a celor 6 milioane de clienţi pe care îi deserveşte în întreaga lume, Sage se bazează pe expertiza a 12.600 de salariaţi, pe reţeaua sa de 28.000 de parteneri revânzători şi pe cei peste 40.000 experţi contabili care utilizează şi recomandă produsele. Datorită investiţiilor în cercetare şi dezvoltare şi a bunei reglementări, Sage anticipează evoluţiie legale, fiscale şi tehnologice, astfel încât să asigure clienţilor un nivel ridicat al serviciilor şi asistenţă promptă. Cifra anuală de afaceri obţinută la nivel global s-a ridicat în anul fiscal 2011, încheiat la 30 septembrie, la 1,5 miliarde de euro.

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *