free download 78 travel guides written by experts

Safira Oriental Jewels

Descopera secretele pietrelor pretioase cu Safira Oriental Jewels

Imagineaza-ti personajele din “1001 de nopti”: frumoasele femei orientale, invesmantate in materiale pretioase, care se odihnesc in paturi imense cu baldachin in timp ce sorb licori fermecate. Patrunde in lumea mirifica a acelor timpuri, prin colectia Safira Oriental Jewels, pentru a afla secretele cele mai bine pazite ale frumusetii si a descoperi misterele pietrelor pretioase:

Alege Safira 3/66 Sparkling Amethyst – Ametist stralucitor pentru a-ti pune in valoare farmecul personal. Bucura-te de efectul stralucitor al ametistului, despre care se spune ca aduce dragoste si fericire, si rasfata-te intr-o seara romantica la lumina stelelor.

Redescopera cu Safira 8/73 Mystic Tiger Eye – Ochi de tigru misterios frumusetea originala, mistica. Ochiul de tigru iti confera o atitudine pozitiva, iti da speranta si energie, sublinindu-ti personalitatea unica.

Indrazneste sa porti Safira 88/43 Garnet’s Blaze – Granat aprins si vei fi mai seducatoare ca niciodata. Ofera-ti cadou simbolul fericirii, iubirii si fidelitatii si descopera in privirea persoanei iubite efectul hipnotic al acestei nuante indraznete.

Straluceste cu Safira 10/34 Golden Topaz – Topaz auriu Topazul reda dispozitia tonica, optimista, conferindu-ti incredere in tine. Astfel, vei fi mereu incantatoare. 

Lasa-te atrasa de magia irezistibila a celor patru pietre pretioase pentru a patrunde misterele Orientului. Vei descoperi lumea fascinanta a culorilor bogate si pline de stralucire – maro catifelat, blond luminos, ametist stralucitor sau granat aprins – din gama Safira Oriental Jewels.

Safira este prima vopsea de par care ofera un Revitalizator de culoare. Cu o formula inovatoare, adaptata fiecarei nuante in parte, acesta permite improspatarea nuantei la 2 si la 4 saptamani de la vopsire, oferindu-i stralucire de durata. Astfel, culoarea se pastreaza timp indelungat intensa si seducatoare. 
                                                                                                      
Vopseaua crema de la Safira contine pigmenti superiori de colorare, care patrund adanc in structura firului de par, dar in acelasi timp intr-un mod extrem de delicat, oferind parului culori intense, senzuale, pline de gratie si de mister. Balsamul hraneste in profunzime firul de par, de la radacina pana la varfuri, oferindu-i ingrijire intensa si stralucire desavarsita.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *