metalshow

Safetech Innovations înregistrează 4 milioane lei venituri în S1 2018, și vizează vânzări de aproximativ 10 milioane lei până la sfârșitul anului

  • Safetech Innovations a înregistrat venituri în valoare de 4 milioane lei în primul semestru al anului, o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului 2017
  • Compania, prezentă pe piața românească începând cu 2011, vizează venituri de aproximativ 10 milioane lei în 2018
  • Dezvoltarea produselor cibernetice proprii “fabricate în România”, precum și exporturile au fost identificate ca fiind vectorii principali ai viitoarelor creșteri

Safetech Innovations, una dintre cele mai importante companii de pe piața de securitate a informației din România, a încheiat prima jumătate a anului cu venituri de 4 milioane lei, o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului 2017. Pentru 2018, compania vizează venituri de peste 9,5 milioane lei și un profit de 1,1 milioane lei – dublu față de 2017.

Safetech Innovations

Înființată în 2011, Safetech Innovations este în prezent singura companie dedicată de securitate informatică de pe piața românească, specializată în domeniul securității și implementării soluțiilor de securitate cibernetică. Serviciile Safetech Innovations includ protecția datelor, identificarea vulnerabilităților și a riscurilor, răspunsul la incidentele de securitate cibernetică și crearea unei culturi organizaționale orientate spre siguranță, precum și implementarea soluțiilor și măsurilor de securitate cibernetică. Compania oferă o soluție unică în România – un “one-stop shop” de securitate informatică, capabilă să asiste organizațiile în creșterea rezilienței cibernetice și rezolvarea oricăror probleme de securitate cibernetică care ar putea apărea.

“De la înființarea noastră în 2011, am înregistrat o evoluție constantă a veniturilor. Modelul nostru de afaceri a evoluat de-a lungul anilor, trecând de la o companie specializată în furnizarea serviciilor de audit și a testelor de penetrare, la o compania care poate răspunde cu soluții la întreaga gamă de cerințe din domeniul securității informației pe care o organizație preocupată de acest aspect le poate avea. În acest an, datorită implementării regulamentului GDPR, am asistat la creșterea gradului de conștientizare a companiilor românești în ceea ce privește importanța securității informatice. Pentru a răspunde mai bine nevoilor companiilor în lumina noilor reglementări privind securitatea informatică, echipa noastră de cercetare și dezvoltare se concentrează în prezent pe dezvoltarea de produse proprietare care să răspundă nevoilor întreprinderilor moderne în momente de amenințări de securitate cibernetică și de protecție a datelor”, a declarat Victor Gansac, CEO Safetech Innovations.

Compania intenționează să lanseze primul său produs proprietar destinat securității informației la începutul anului 2019. Pentru a spori creșterea în următorii ani, Safetech va mări exporturile pe piețele internaționale. În 2017, 10% din veniturile companiei Safetech au provenit din proiecte internaționale. Compania intenționează să majoreze acest procent la 25% în următorii ani, micșorând astfel dependența sa de piața românească.
Compania are un portofoliu mare de clienți, colaborând cu peste 10 instituții cheie din sectorul financiar, actori internaționali precum ArcelorMittal, dar și companii locale din industria energetică, alimentară, telecomunicații și transport aerian. Safetech operează în Romania centrul propriu de răspuns la incidente de securitate cibernetică, STI CERT, care oferă clienților din sectoarele public și privat, monitorizare continuă a amenințărilor la adresa securității cibernetice și intervenția în caz de incidente de securitate. STI CERT este acreditat la nivel european de Trusted Introducer și oferă sistem de monitorizare 24/7, alertare, managementul incidentelor și investigații criminalistice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *