metalshow

SAFARI – lumea plina de mister a lui Dorin Negrau

SAFARI este cea mai nouă colecţie de pret-a-porter care poartă semnătura inconfundabilă a cunoscutului designer român Dorin Negrău. Noua colecţie dorinnegrău pentru sezonul cald a lui 2008, îşi defineşte clasa printr-o manieră cât se poate de modernă şi elegantă dar şi sugestiv exprimată în noile tendinţe ale modei internaţionale, păstrându-şi în acelaşi timp atitudinea şi stilul de unic rafinament în faţa oricăror altor colecţii de renume. Nuanţele de pământ curat, combinate majestuos cu nuanţe de pădure ecuatorială din jungla sălbatică, scot în evidenţă o colecţie lejeră şi comodă, care nu uită nici de linia clasică a croitoriei. Multe rochii în culori deschise, cu linii de cele mai multe ori fluide, vaporoase dar în acelaşi timp feminine şi senzuale, aşa cum putem întâlni deseori la Elena Udrea. Sau suprapuneri de materiale neconvenţionale în tonuri sălbatice, glamour-sexy, obsedante, precum putem remarca la constantele apariţii ale Elenei Băsescu în public. Altfel spus, noua colecţie de primăvară-vară 2008 dorinnegrău te îndeamna la o evadare din lumea reală, încadrată în tipare comune şi şabloane obişnuite, la o aventură cum nu se putea mai teribilistă prin jungla amazoniană, mult mai misterioasă, palpitantă şi înconjurată de un farmec continuu. Dacă mai tot ce se creează acum în materie de design vestimentar se îndreaptă spre clasic rafinat, foarte comod şi practic, Negrău dă o cu totul altă notă creaţiei sale îmbinând şi asociând materialele naturale sută la sută cu piese neconvenţionale prea puţin întâlnite sau chiar rar întâlnite la ceilalţi creatori de modă.

SAFARI, noua colecţie a lui Negrău pentru următorul an reprezintă efortul cumulat de acesta în decurs de 4 – 5 luni de muncă intensă – iar asta în condiţiile în care informaţiile din domeniu sosesc din timp, de aici plecând practic şi respectul acestuia faţă de clienţii şi partenerii săi. Este un vis creat în timp, pe care designerul român l-a văzut transpus în această direcţie, noua sa colecţie de haine pentru sezonul cald a lui 2008.

Negrău face o singură referire cu privire la asemănările noii sale colecţii cu tendinţele internaţionale din modă: „Mă identific cu moda amerciană motiv pentru care am ales să fiu prezent la târgurile lor şi, de ce nu, să deschid un show-room dorinnegrău pe Fifth Avenue…Americanii sunt de fapt cei care dau primele semnale în modă, pe care mai apoi italienii le valorifică ca şi cum ar fi ale lor, şi mă refer la colecţii pentru sezonul următor”.

Pentru Negrău moda reprezintă o haină cool care se poate purta uşor şi imediat, aşa cum de altfel în toate creaţiile sale se simte respiraţia unui aer proaspăt, atent documentat dar şi faptul că marca dorinnegrău, ca şi casă de modă, trezeşte permanent senzaţia că te afli într-o cu totul altă lume.

Unicul distribuitor al mărcii dorinnegrău în Bucureşti este compania ZEBRA, al cărui show-room poate fi găsit pe Calea Victoriei.

Bucuresti, 31.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *