free download 78 travel guides written by experts

Sabbagh, pe urmele infractorilor, din 6 noiembrie

14 ore de filmare, 2 dube cu echipament, o echipa de 30 de oameni, 56 de ore de postproductie au insumat filmarile pentru clipul de promovare a emisiunii de investigatii „Sabbagh in actiune", ce va debuta pe 6 noiembrie, la 22:30, la Kanal D. Materialul video contine temele majore ale operatiunilor realizate de Christian Sabbagh alaturi de politisti, in misiuni dintre cele mai diverse.

„Descoperim adevarul din lumea ce se ascunde langa noi, mergem pe urmele infractorilor. Realizam o emisiune de investigatii care presupune o serie de riscuri. Ce pot sa va spun este ca nici nu am inceput bine filmarile si unul dintre reporterii nostri a fost ranit intr-o altercatie. Dorim sa semnalam, dar si sa prevenim abaterile de la litera legii, abuzurile de tot felul, violenta, sa descurajam escrocii si sa ii ajutam pe oameni sa se apere in fata oricarui tip de infractiune", spune Christian Sabbagh.

Fie ca e vorba de trafic de droguri, de furturi, violenta domestica sau chiar crime, Christian Sabbagh se afla in centrul actiunii si relateaza telespectatorilor cu onestitate ceea ce se petrece chiar sub ochii lui.

Nu ratati incepand din 6 noiembrie, in fiecare vineri, de la ora 22:30, o emisiune in slujba oamenilor si impotriva fenomenului infractional – „Sabbagh in actiune"!

Clipul de promovare a emisiunii il puteti urmari aici:

Bucuresti, 29.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *