free download 78 travel guides written by experts

Saatchi & Saatchi PR si Women Success Coaching lanseaza Shero,

prima formula completa de personal branding adresata femeilor din Romania

Saatchi & Saatchi Public Relations împreună cu Women Success Coaching lansează Shero, prima formulă completă de personal branding dedicată femeilor din România. Programul are la bază metodologia REACH, lider mondial în domeniu și este special creat pentru femeile care își doresc să avanseze în carieră sau să își dezvolte afacerea fructificând conștient ceea ce au valoros de oferit.

Shero dezvoltă procesul de branding personal în jurul a cinci etape – DIAGNOZA, DEZVĂLUIREA, ARMONIZAREA, DIFUZAREA ȘI CULTIVAREA – în așa fel încât, clientele cu care lucrează să își îndeplinească obiectivele și să se bucure de succes în proiectele, cariera sau afacerea lor. Pentru fiecare etapă din proces, Shero folosește diferiți experți: coachi, stiliști, make-up artiști, fotografi, designeri, specialiști în public speaking și comunicare.

Programele Shero își propun să descopere și să maximizeze elemente de diferențiere, să alinieze valorile, pasiunile, talentele, credințele și experiențe personale pentru atingerea unor scopuri clar definite. În era individualizării, este importantă înțelegerea promisiunii unice de valoare înaintea consolidării unei identități și alegerea celor mai potrivite instrumente de comunicare pentru publicul țintă.

În funcție de nevoi, cei interesați pot alege între programe individuale, programe de grup și programe pentru organizații (branding personal pentru executivi sau pentru echipă). Programele de personal branding pentru organizații sunt destinate companiilor care doresc să își asigure un avantaj competitiv, prin fructificarea brand-urilor personale ale angajaților. Maximizarea unicității angajaților și sprijinirea acestora în integrarea valorilor, viziunii și misiunii personale cu cele ale companiei, contribuie decisiv la atingerea obiectivelor de business.

”Din ce în ce mai mulți clienți și parteneri descoperă necesitatea unui program de personal branding complet. Ne-am dorit să oferim aceste servicii la cele mai înalte standarde. Shero este un răspuns la o nevoie a pieței. Cred în puterea brand-ului personal ca proces continuu al descoperirii și dezvoltării individuale în vederea atingerii succesului”, a declarat Larisa Petrini, Managing Partner, Saatchi & Saatchi PR.

”Lansarea Shero în România ne arată nivelul de maturizare a pieței și reprezintă o declarație a nevoii de coaching. Colaborarea cu Saatchi & Saatchi PR este deja una de durată, combinarea celor două expertize într-un cadru oficial fiind doar o chestiune de timp”, a declarat Simona Gherasim, reprezentant Women Success Coaching.

Branding-ul personal este calea mai rapidă de la o carieră bună la una excepțională!

Bucuresti, 17.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *