free download 78 travel guides written by experts

Sa avem sanatatea in vedere: Doppelherz VIZUAL AKTIV

Ochiul este cel mai miraculos organ ale organismului nostru si este zilnic suprasolicitat: orele lungi in fata calculatorului sau a televizorului si condusul de noapte sunt deosebit de solicitante.

Vitaminele, microelementele si extractele secundare din plante nu pot fi produse de catre organism, de aceea trebuiesc aportate regulat din alimentatie. In cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor substante nu se face in mod optim, in special alimentele care neutralizeaza radicalii liberi, sau cei care hranesc cornea cu substante necesare pentru structura acesteia, si sprijina vascularizatia ochiului.

Vizual aktiv de la Doppelherz contine o combinatie speciala de substante nutritive care au actiune sinergica pentru mentinerea sanatatii oculare: Vitamina A, Vitamina C, Vitamina E, Zinc, Zeaxantina si Luteina.

Luteina este un puternic protector al aparatului vizual si este recomandata pentru prevenirea si tratarea cataractei (boala responsabila pentru aproximativ 50% din cazurile de orbire la varstnici), pentru contracararea efectelor nocive ale radiatiilor ultra-violete, in preventia si tratarea aterosclerozei oculare, si in general la tratarea tulburarilor de vedere.

Prin administrarea unui complex de vitamine A, E, C si zinc se poate incetini procesul de degenerare maculara cauzat de imbatranire. De asemenea, administrarea vitaminei E ajuta la inhibarea dezvoltarii si avansarii cataractei.

Vitamina A ia parte la buna functionare a organelor vizuale si sprijina capacitatea de adaptare a ochiului la lumina, respectiv intuneric. Ca element esential al purpurei vizuale (rodopsina), este indispensabila pentru vederea la lumina, pe intuneric si color.

Vitaminele C si E isi aduc aportul la protejarea ochiului fata de efectele daunatoare ale razelor soarelui. Ca elemente importante ale sistemelor de protectie a celulei, acestea sunt importante si pentru mentinerea si functionalitatea cristalinului. Zincul, ca parte componenta a enzimelor, favorizeaza folosirea vitaminei A in procesul vederii.

Produsul este recomandat tuturor persoanelor active care isi solicita zilnic vederea, ca de exemplu:
* Purtatorii de ochelari
* Persoanele care folosesc intensiv calculatorul
* Suferinzii de diabet
* Persoanele care nu pot vedea bine noaptea
* Fumatorii (stress oxidativ)
* Soferii profesionisti
* Persoane cu degenerescenta maculara cunoscuta
* Persoane care prezinta simptomul „ochi uscati”
* Persoane care sunt supuse luminii solare intense

Compozitia echilibrata de vitamine, microelemente si carotenoizi, dozarea usoara de 1 capsula pe zi fac din Vizual Aktiv produsul ideal pentru mentinerea sanatatii ochilor si capacitatii vizuale.

Pret recomandat: 34RON / 30 capsule.

Bucuresti, 19.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *