free download 78 travel guides written by experts

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Kenny G

De astazi, 19 februarie, fanii celebrului saxofonist Kenny G isi pot cumpara biletele pentru concertul din 30 aprilie ce va avea loc la Sala Palatului din capitala.

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 RON, variind in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate  de la casa de bilete a Salii Palatului, de la Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center et.2 sau  Magazinul Muzica. Pentru  rezervari online, biletele sunt disponibile pe site-urile de specialitate precum: www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.
Biletele se vor epuiza in curand, asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti chiar acum o rezervare pentru concertul KENNY G!!!!!

Artistul, pe numele lui adevarat Kenneth Gorelick(nascut pe 5 iunie 1956) si-a inceput cariera in anul 1976 alaturi  de Orchestra Love Unlimited a lui Barry White, continuandu-si activitatea profesionala impresionanta atat ca artist solo dar si alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti ai lumii precum Andrea Bocelli, Richard Max, Whitney Houston, Toni Braxton, Natalie Cole, Steve Miller, Michael Bolton, si multi altii.

Kenny G, este unul dintre cei mai bine cotati instrumentisti ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, in palmaresul acestuia s-au adaugat zeci de milioane de discuri vandute in intreaga lume si distinctii sau  premii care il mentin si astazi in top-urile celor mai apreciati artisti.  Pe langa premiul Grammy pe care l-a obtinut in 1994, pentru “Cea mai buna compozitie instrumentala” a  celebrei piese “Forever in Love”, Kenny G si cel mai recent album al sau lansat in iunie 2008, “Rhythm and Romance”  au beneficiat de  doua nominalizari Grammy pentru cel mai bun album instrumental si cea mai buna inregistrare. Cu un sound deosebit de atractiv ( influentat de Grover Washington, Jr.), melodiile sale uimesc prin emotiile, sentimentele si atingerea cu care artistul le inzestreaza.

Un eveniment organizat si sustinut de: Europa FM, Music Channel, Jurnalul National, Sapte Seri, Ring, Bucharest NightLife, Bucharest Herald, www.port.ro , www.stiumuzica.ro,  www.apropo.ro, www.showbiz.ro, www.news20.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.theagent.ro,  Oops Media, Zoom Tv  si  Monopoly . 

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *