free download 78 travel guides written by experts

S-au intors si ne previn: nu mai poti fi cine erai

Sezonul 2 al serialului Bibliotecarii are premiera la Diva în luna noiembrie

Noah Wyle și Rebecca Romijn revin toamna aceasta la DIVA, iar personajele lor – Flynn și Eve – își continuă aventurile și lupta împotriva forțelor răului în sezonul 2 al serialului Bibliotecarii, în premieră numai la DIVA începând de duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00.

Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Tema sezonului doi este „Nu mai poţi fi cine erai”. Dacă în prima serie a fost vorba despre accesul în această lume secretă, a doua serie se centrează pe schimbările pe care trebuie să le faci odată intrat în această lume şi pe faptul că felul în care ne vedem pe noi înşine (imaginea de sine, scopurile noastre) nu rămâne stabil în lumea în schimbare din jur. Viaţa înseamnă creştere şi fiecare Bibliotecar trebuie să renunţe la vechi şi să devină altcineva sau cineva mai bun. Nu poţi trăi o nouă viaţă fără a fi schimbat de experienţa asta.

Alături de Noah Wyle și Rebecca Romijn, în al doilea sezon al serialului Bibliotecarii mai joacă și Christian Kane, Lindy Booth, John Kim, John Larroquette și mulți alții.

Nu uitați: sezonul 2 al serialului Bibliotecarii începe exclusiv la DIVA duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *