free download 78 travel guides written by experts

S-au decernat premiile Campioni romani in afaceri

SIVECO Romania a fost recompensată pentru promovarea consecventă a inovaţiei şi pentru curajul de a dezvolta proiecte de anvergură naţională şi internaţională!

În cadrul evenimentului “Ziua Europeană a Concurenţei şi Competitivităţii în România”, desfăşurat sub înaltul patronaj al Preşedinţiei Uniunii Europene, cea mai mare casă românească de software a primit titlul “Campion Român în Afaceri” pentru anul 2011.

Diploma şi trofeul acestei ediţii i-au fost înmânate profesorului Traian C. Ionescu, consilierul presedintelui SIVECO Romania.

“Premiul poate fi privit drept consecinţa logică a strădaniilor SIVECO Romania ca, în pofida condiţiilor economice generale bine cunoscute, să îşi amplifice activitatea pe piaţa internă şi internaţională, să creeze numeroase locuri de muncă, să îşi sporească volumul afacerilor şi să pună pe prim plan preocuparea pentru un grad înalt de competitivitate. Este demnă de remarcat participarea de substanţă a SIVECO Romania la activitatea Consiliului Naţional pentru Competitivitate (CoNaCo), organism menit să ofere solutii novatoare şi viabile pentru ca România anilor 2020 să devină inima creativităţii şi competitivităţii în UE, să ofere şi menţină condiţii atractive de viaţă pentru fiecare.”

SIVECO Romania dezvoltă de aproape 20 de ani proiecte mari, de anvergură, cu impact semnificativ asupra informatizării societăţii: proiectul educaţional SEI, proiectul IT dezvoltat la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, recent premiat în competiţia celor mai bune proiecte din lume organizată de International Project Management Association, proiectul New Computerized Transit System de la Autoritatea Naţională a Vămilor, considerat cel mai bun proiect din lume în aceeaşi competiţie, proiectul SIVABON dezvoltat la Biroul de Credit din România. La aceste proiecte de referinţă se adaugă cele dezvoltate pentru Comisia Europeană – portalul CORDIS, Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei, portalul Dolceta, programul Jaspers, Eurostat – dar şi pentru organizaţii publice din Maroc, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Turcia, Azerbaidjan, Republica Moldova, Cipru.

Ziua Europeană a Concurenţei şi Competitivităţii în România este un eveniment anual menit să evalueze relaţia între concurenţă şi competitivitate după aderarea României la Uniunea Europeană şi integrarea acesteia în Piaţa Unică Europeană. Evenimentul este organizat de Platforma Central Europeană pentru o Competiţie Loială şi Transparentă (CEFTAC).

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *