free download 78 travel guides written by experts

S-au ales semifinalistii „Chefi la cuțite”

Marți seară Antena 1 a difuzat ultima confruntare de la „Chefi la cuțite”, la finalul căreia s-au ales semifinaliștii acestui sezon. Seara a fost una plină de surprize, pentru unii plăcute, pentru alții mai puțin plăcute.

Cert este că chef Dumitrescu a avut parte de o mare bucurie, care l-a lăsat în genunchi, la propriu: acesta a fost mut de uimire și nu a mai putut avea nicio reacție în clipa în care a primit 10 farfurii a jurizarea gospodinelor venite în platou. Cu alte cuvinte, echipa gri a câștigat confruntarea și a scăpat de duel, astfel că toți cei patru concurenți ai lui Florin, Voicu, Nistor, Cristina și Valentina, merg în semifinală. Acestora li se vor alătura Robert Niculae din echipa lui chef Scărlătescu, echipă din care aseară au fost eliminați Filip și Dumbo, dar și Alex Bălan, Podosu și „americanul” Gabi Botezan din echipa roșie condusă de chef Bontea.

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață marți seara în intervalul orar 20.30-23.32, cu o medie pe publicul comercial din mediul uran cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,2 puncte de rating și 27,8 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 9,3 puncte de rating și 23,2 % cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu o medie de 8,6 puncte de rating și 18,6 procente din cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu 7,4 puncte de rating și 16 % cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 22.39, „Chefi la cuțite” obținea pe publicul comercial un vârf de 14,1 puncte de rating și 35,2 % cota de piață, aproape triplu față de Pro Tv care înregistra doar 4,9 puncte de rating și 12,1 % cota de piață.

Emoțiile au atins cote maxime după duelul de marți seară, mai ales că toți fuseseră avertizați că seara se va încheia cu trei eliminări. Jurații au degustat toate cele șapte preparate și au punctat: cel mai mare punctaj a fost onținut de Cristi din echipa roșie, care s-a salvat, în vreme ce Dumbo și Filip au fost depunctați și au părăsit competiția. Iar chef Bontea a fost pus în fața unei situații foarte dificile: doi dintre concurenții săi au fost la egalitate, iar chef Sorin a fost cel care a trebuit să aleagă cine pleacă acasă și cine merge în semifinală. Gabi sau Loredana? Cu părere de rău, liderul echipei roșii și-a luat rămas bun de la aceasta din urmă.

Antena 1 va difuza lunea viitoare, pe 14 noiembrie, semifinala „Chefi la cuțite”, în care se vor întrece Marius Nistor, Cristi Voicu, Valentina Rausche, Cristina Ioniță din echipa gri, Robert Niculae din echipa neagră și Alex Bălan, Gabi Botezan și Cristi Podosu din echipa roșie. Iar marți, 15 noiembrie, are loc finala „Chefi la cuțite”, când telespectatorii află cine este marele câștigător al celui de-al doilea sezon.  

Sursa:Kantar Media   
Copyright:ARMADATA S.R.L.    
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban
Perioada 8 noiembrie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *