Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

S-au ales cei 10 finaliști ai concursului Imagine Dumbrava Vlăsiei

Sunt tineri, au sub 31 de ani, sunt talentați, arhitecți cu drept de semnătură, iar prin ideile lor pot schimba lumea.

Cei 10 finaliști ai concursului Imagine Dumbrava Vlăsiei au fost aleși astăzi, 16 aprilie, în urma unei deliberări care a dat de furcă juriului. Așa se face că Adrian Soare de la Cumulus, Horia Bălan de la Dumbrava Vlăsiei, Claudiu Guta de la VEP și Adrian Popescu de la Radio Guerrilla au analizat, au dezbătut, s-au gândit și s-au bucurat deopotrivă în fața unor propuneri de arhitectură extrem de creative, iar la final au alcătuit și lista celor care intră în cursa finală.

Casa Caje

Cei 10 finaliști (și echipele lor) aleși de juriul competiției Imagine Dumbrava Vlăsiei sunt: Andrei Mușetescu – Casa de sub deal, Andrei Patriche – Poveștile unei case, Ștefan Sava – Slide, Dan Nae – Villa 24, Alina Dragomir – Casa fără timp, Dana Shikhil – Livrid, Iuliana Negoescu – Casa Caje, Piedro Dorissa – Alături și-mpreună, Cosmin Georgescu – Grădina cu camera, Pavel Albu – Casa ABA. Pe lângă o viziune modernă asupra arhitecurii și propuneri îndrăznețe, aceștia au arătat creativitate și la capitolul nume pentru proiect, astfel că pe lista celor 10 finliste se găsesc denumiri cu rezonanțe poetice.

Cele 10 proiecte pot fi deja văzute pe site-ul https://imagine.dumbravavlasiei.ro/#/shortlist și, mai mult, oricine poate intra pe pagina concursului pentru a vota casa care îi place cel mai mult. Pe 4 mai, la finalul campaniei publice de promovare a proiectelor finaliste și după încheierea votului public, juriul desemnează lucrarea câștigătoare în funcție de criteriile de jurizare și de numărul de voturi colectate de la public. Marele câștigător al concursului va primi 15.000 de euro și implementarea proiectului de casă în Dumbrava Vlăsiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *