Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

S-a vandut activul functional al Menarom Galati

Luni, 20 august 2007, a avut loc licitaţia publică pentru vânzarea activului funcţional al S.C. Menarom S.A. Galaţi. Lichidatorul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL a ales ca metodă de vânzare licitaţie olandeză.

Câştigătorul licitaţiei a fost desemnat EURO P.E.C. din Galaţi, care a oferit cel mai bun preţ, respectiv 17.668.680 RON, exclusiv TVA, în cadrul primei etape a licitaţiei. Ofertanţii participaţi la licitaţie au fost EURO P.E.C. Galaţi şi Primus Prod Sibiu. Vânzarea activelor funcţionale ale Menarom Galaţi a avut loc ca urmare a aprobării şi implementării programului de restructurare totală a societăţii ce prevede disponibilizări de personal cu acordarea de plăţi compensatorii conform OUG nr. 116/2007 şi vânzarea fluxurilor viabile prin lichidare voluntară.

S.C. Menarom S.A. Galaţi a făcut parte din societăţile aflate sub incidenţa OUG 3 / 2007. Pentru aceste societăţi termenul de aplicare a Legii 85 / 2006 a fost suspendat cu 6 luni (până în data de 15 august 2007), de la data intrării în vigoare a ordonanţei, în vederea transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor şi activelor.

Bucuresti, 21.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *