free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat www.opentenis.ro – Cel mai nou site cu si despre tenisul romanesc!

Astăzi se lansează oficial cel mai nou site cu şi despre tenisul romanesc – www.opentenis.ro. Fie că sunteţi jucători profesionişti ori amatori de tenis sau doar interesaţi de acest sport, aici veţi găsi zilnic cele mai noi ştiri interne şi internaţionale din lumea sportului alb.

Cele mai importante meciuri şi cele mai de actualitate ştiri vor fi comentate de specialiştii Open Tenis la rubrica “Editoriale”.

Cei care doresc să îşi imbunătăţească stilul de joc pot citi înainte de a merge pe teren rubrica “lecţii de tenis”, iar dacă vor să se facă cunoscuţi, îşi pot completa profilul, chiar pe site.

Dacă doreşti să afli unde şi cu cine te poţi antrena, informaţiile acestea îţi stau la dispoziţie în cadrul rubricii “terenuri de tenis”, iar dacă vrei performanţă, atunci cu siguranţă vei căuta programul competiţiilor unde te poţi inscrie la secţiunea “competiţii”.

Pentru că sănătatea atât pe terenul de tenis, cât şi în afara lui, este foarte importantă, specialiştii Open Tenis în nutriţie şi fitness, îţi dau sfaturi cum să te comporţi înainte, în timpul şi după meciul de tenis.

Pentru mai multe informaţii vă puteţi înscrie la newsletter-ul săptămânal Open Tenis sau vizitaţi zilnic site-ul www.opentenis.ro.

Bucuresti, 31.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *