metalshow

S-a lansat www.cesiune.ro

Astăzi a fost lansat site-ul www.cesiune.ro, site dedicat predărilor și preluărilor de leasing.

În prima fază site-ul oferă servicii pentru mașini, în etapa următoare de dezvoltare segmentul de adresabilitate dezvoltându-se către utilajele de lucru(tractoare, escavatoare). Oferta de servicii se va completa cu bărci, atv-uri, yachturi și alte echipamente ce pot fi contractate în urma unui contract tip lesing.
Noul mediu de interacțiune www.cesiune.ro se dorește a fi în 2010 cel mai mare site din domeniu, încă de la lansare fiind deja încheiate contracte de colaborare cu TBI Leasing, Otp Leasing, Ager Leasing, Tiriac Leasing. Numărul acestor furnizori majori de informație în domeniu va crește, urmând a extinde în același timp și gama de servicii puse la dispoziție de site.

Site-ul își va modifica conținutul în funcție de cererile cititorilor, dorindu-se realizarea unei platforme care să crească atât prin intermediul serviciilor oferite dar și cu ajutorul utilizatorilor, aceștia putând adăuga singuri anunțuri și mesaje.

Site-ul www.cesiune.ro a apărut ca urmare a situațiilor în care cei care au preluat o mașină sau un utilaj în leasing au fost nevoiți să predea echipamentul firmei de leasing din cauza unei imposibilități de plată a ratei lunare. În aceste situații www.cesiune.ro vine în ajutorul acestora prin punerea la dispoziție a unei platforme de predare sau preluare leasing. Se economisește timp, dar în primul rând apare o economie financiară, făcându-l pe utilizator să recupereze o parte din bani.
În același timp trebuie ținut cont că la momentul preluării unui leasing prin www.cesiune.ro (spre exemplu preluarea unui autoturism), taxele mari cum ar fi cea de înmatriculare și avansul sunt deja achitate, urmând ca cel care face preluarea să plătească doar o taxă modică numită taxă de novație, aceasta fiind diferită de la o firmă de leasing la alta dar situându-se în jurul unui procent de 2% din valoarea rămasă de plată, la care se adaugă bineînțeles restul ratelor rămase.

www.cesiune.ro vine și în ajutorul firmelor de leasing, aflându-ne într-un moment în care parcurile acestora sunt pline de mașini care se vând foarte greu. În aceste cazuri lucrurile se complică și mai mult, pentru că apar cheltuieli de chirie, întreținere… O nouă platformă precum www.cesiune.ro poate ajuta parcurile de mașini ale acestor companii prin deshiderea a încă unui canal de informare și vânzare. Tocmai de aceea noul site beneficiază de ajutorul direct al companiilor de leasing.

”Aveam încă de la începutul anului ideea realizării unui astfel de site. Am întâlnit de mai multe ori situații în care existau predări sau preluări, dar datele de legătură pentru acestea nu existau, oamenii pierzând mult timp în căutarea partenerului de preluare/predare. Site-ul va aduna infomație din parcurile partenerilor si din piață, anunțurile celor ce vor să predea un contract, punând sub același acoperiș toate aceste oferte, pentru ca utilizatorul să poată găsi cea mai bună ofertă. Site-ul funcționează în ambele direcții, atât pentru clienți cât și pentru companiile de leasing”- Paul Stancu, director general Media Suport Services, compania care deține site-ul www.cesiune.ro.

Bucuresti, 22.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *