free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat www.alegeri-2008.ro

ghidul online pentru alegătorii din toată ţara!

PresaOnline.com anunta lansarea website-ului www.alegeri-2008.ro, dezvoltat de NetFlash, pentru alegatorii din toata tara care vor sa  afle cine sunt cei carora le vor acorda votul de incredere in data 1 iunie 2008. Portalul este structurat în categorii de interes general: Stiri Politice, Candidaţi, Partide, Zvonuri, Evenimente, Bloguri Politice şi, în curând, categoria Multimedia.

Localizarea după geoIP permite utilizatorilor să acceseze înca de la început informaţiile din judeţul în care se află. Pentru a putea viziona ştirile şi candidaţii din alte judeţe, utilizatorii au la îndemână un instrument facil cu care pot naviga în toate celelalte zone ale României.

Pagina fiecarui candidat conţine şi materiale video, pe lângă prezentarea obişnuită, şi o selecţie a tuturor materialelor de presă despre candidatul respectiv.

De asemenea, Bursa Zvonurilor oferă o platformă pentru toţi cei care posedă informaţii relevante despre candidaţii la alegerile locale din 2008, informaţii care pot ajuta toţi alegatorii să ia decizia cea mai bună. Aceasta este ideea care a stat la baza dezvoltării www.alegeri-2008.ro.

In plus, la sfârşitul acestei săptămâni, la apariţia variantei finale a website-ului, vizitatorii vor avea ocazia să-şi exprime opiniile despre fiecare candidat în parte, fie despre candidaţii la preşedinţia Consiliilor Judeţene, fie despre candidaţii la primării, prin modulul de Comentarii.

Rămâi conectat la unul dintre cele mai importante evenimente politice ale anului, informează-te, spune-ţi parerea şi ia decizia cea mai bună pentru tine la Alegerile Locale din 1 iunie 2008!

Bucuresti, 24.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *