free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat web.questmedia.ro

Quest Media a lansat un nou serviciul pe piata serviciilor Internet din Romania: WEB DESIGN prin integrarea unui motor de MANAGEMENT al CONTINUTULUI. Imbinand domeniul designului web cu cel al managementului integrat dorim sa promovam un nou standard de calitate si eficienta. Acest lucru poate fi observat atat prin oferta deosebit de accesibila cat si prin interfetele grafice de administrare si utilizare create special pentru a fi usor de folosit chiar si de cei cu mai putina experienta in materie de administrare si gestionare a siteurilor pe Internet.

Site-ul web.questmedia.ro

Noul site Quest Media contine informatii despre solutiile oferite, ultimele proiecte, oferte complete si, nu in ultimul rand, studii de caz privind sistemele de management integrat al continutului web.

Serviciul de WEB DESIGN

Prin reorganizarea firmei la sfarsitul anului 2005 au fost create doua departamente independente menite sa eficientizeze activitatea si sa ofere servicii de o calitate superioara.

Departamentul de Web Design si-a stabilit doua obiective generale: promovarea unui stil grafic minimal dar profesionist si introducerea pe piata romaneasca a unui concept ce se doreste a impune un nou standard de calitate si eficienta – managementul integrat al continutului web.

Pe scurt, toate proiectele de web design ale Quest Media sunt create pe o platforma de management al continutului fapt ce ofera posibilitatea implementarii rapide a oricarui tip de pagina: portaluri interactive de promovare si informare, comunitati online, siteuri dinamice de prezentare a afacerilor, shopuri pe Internet, forumuri, pagini personale, bloguri.

In plus, preturile sunt deosebit de accesibile, pornind de la 100USD. Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra web.questmedia.ro.

Quest Media este o firma infiintat in Iasi, la sfarsitul anului 2004, ce desfasoara activitati in domeniul New Media. Structurata pe doua departamente, societatea noastra ofera atat solutii integrate de management al continutului web prin siteul web.questmedia.ro cat si servicii gratuite de press clipping prin portalul presa.questmedia.ro (lansarea oficiala la sfarsitul lunii ianuarie). {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *