free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat Traveo.ro, platforma de rezervari care ofera solutia completa pentru orice calatorie

Accent Travel & Events lansează Traveo.ro, o platformă online de rezervări turistice care le oferă utilizatorilor soluția completă pentru orice călătorie – avion, hotel, pachete tematice sau city break-uri. Trei dintre inovațiile pe care le aduce Traveo pe piața din România sunt funcționalitățile Get Away, Weekend Search și Activity Search.

Traveo.ro este o platformă completă de rezervări dezvoltată de Accent Travel & Events, prin care utlizatorii își pot face rezervări la bilete de avion, hoteluri, pot închiria mașini sau cumpăra pachete tematice de călătorie. Traveo.ro vine în întâmpinarea noilor tendințe de pe piața de turism din România, unde din ce în ce mai multe persoane preferă să călătorească independent, să își facă singure rezervările și să găsească fără efort cele mai bune opțiuni în funcție de stilul propriu. Astfel, Traveo oferă utilizatorilor săi o mai mare flexibilitate și libertate în a găsi cele mai bune soluții pentru călătoriile lor.

O inovație importantă pe care o aduce Traveo.ro este sistemul Get Away prin care utilizatorul își poate defini un buget, o zonă și o perioadă în care dorește să călătorească și primește mai multe oferte din care poate alege. De asemenea, noi pe piața din România sunt și căutarea după activități specifice, care permite utilizatorului să găsească pachete potrivite cu hobby-urile sale (de exemplu sporturi de iarnă, shopping sau pescuit) și căutarea doar după perioada de weekend, utilă celor care vor să evadeze într-un city break la final de săptămână.

Traveo.ro are la bază o variantă personalizată a platformei TRIP, un software puternic, inovator, cu arhitectură modulară, o platformă multitasking care permite conectarea la cei mai importanți furnizori internaționali de servicii de turism. Traveo se lansează cu 14 dintre cei mai mari furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia. Sistemul accesează peste 170.000 de hoteluri și peste 450 de linii aeriene.

Începând cu 2012, Accent Travel & Events a schimbat întreaga arhitectură tehnologică a agenției, de la mid și back-office la soluția de inventar pentru zona de touroperator și a implementat un nou sistem de rezervări. Toate aceste schimbări au permis o trecere firească spre zona de online.

“Am pus întotdeauna accent pe tehnologie, pe soluții inovatoare și ne-am uitat cu mare atenție la tendințele de consum în zona turismului. Pentru a ne consolida poziția pe piață și pentru a răspunde unei dorințe din ce în ce mai mari a clienților de pe zona de leisure de a-și planifica singuri, cu mai multă flexibilitate, vacanțele, am decis să le punem la dispoziție o platformă prin care își pot rezerva cu ușurință tot ce au nevoie atunci când călătoresc. Deoarece vorbim de o tehnologie foarte avansată, Traveo este un produs online dinamic, care ne permite să îi adăugăm oricând functionalitati noi, să îl personalizăm în funcție de nevoile clienților noștri dar și să accesăm cei mai performanți furnizori din zona de turism.” – Lucian Boronea, General Manager Accent Travel & Events.

Investiția realizată este de aproximativ 500.000 de euro, atât în dezvoltare software, implementarea soluțiilor de inventar și rezervări, design, cât și în licențe ale furnizorilor, call center sau marketing.

Poziționarea brandului Traveo este “soluția completă pentru orice călătorie”, iar valorile care îl definesc sunt “complet”, “flexibil”, “oferte de calitate”, “simplu de folosit” și “performant”. Brandul Traveo comunică sub conceptul creativ “Toate călătoriile tale pornesc din Traveo!” tocmai pentru a sublinia că Traveo este punctul de plecare pentru orice tip de călătorie, fie că vorbim de o vacanță sau de o deplasare de afaceri, și că oferă tot ceea ce are nevoie consumatorul pentru a-și face rezervările ușor și în siguranță.

Despre Accent Travel & Events:

Înființată în 1999, Accent Travel & Events este, conform cifrei de afaceri, în topul primelor cinci agenții de turism din România și lider pe zona de turism intern. Accent Travel & Events este partener exclusiv pentru România al Egencia, o companie Expedia Inc (cea mai mare companie de travel din lume), membru ANAT și are acreditări IATA, TUI, Dertour și multe altele.

Cele trei linii principale de business ale Accent Travel & Events sunt turismul de afaceri (unde sunt oferite soluții complete clienților corporate, de la key accounts dedicați la soluții de optimizare a bugetelor), MICE ( conferințe, incentives) și leisure (unde, prin Traveo.ro, se completează componenta offline cu un pachet complet și puternic de servicii online). Agenția deservește clienți din toate domeniile importante, de la energie, telecomunicații, bănci la companii de asigurări sau farmaceutice.

Bucuresti, 07.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *