metalshow

S-a lansat RealStoc Lite

soluţia LOGICODE pentru optimizarea procesului de inventariere

RealStoc Lite a fost conceput şi dezvoltat de Logicode S.A. pentru a optimiza procesul de inventariere folosind tehnologia codurilor de bare. Folosind RealStoc Lite se reduce semnificativ timpul alocat procesului de  inventariere, precum şi posibilitatea apariţiei erorilor umane.

RealStoc Lite reduce timpul necesar inventarierii prin operaţiuni simple, rapide, intuitive. Este soluţia ideală pentru companiile mici şi mijlocii, pentru lanţurile de magazine – pentru care cunoaşterea exactă a stocului este imperios necesară şi inventarierea produselor se face des. Inventarierea este pe cât de importantă, pe atât de costisitoare. În cele mai multe cazuri, compania este neproductivă în timpul inventarierii, de aceea în acest caz se poate spune că economia de timp înseamnă de fapt economie de bani.

Prin metodele tradiţionale de inventariere, există posibilitatea de a greşi în fiecare moment, atât la inventarierea propiu-zisă, cât şi la realizarea rapoartelor. RealStoc Lite simplifică operaţiunile pe care utilizatorul trebuie să le efectueze. Identificarea produsului se face prin scanarea codului de bare sau tastarea codului PLU, iar căutarea se face automat în lista de produse, ceea ce duce la rezultate corecte, sigure şi rapide. La încheierea procesului de inventariere, raportul final este generat imediat electronic în baza datelor culese.

În configuraţie standard RealStoc Lite include o aplicaţie software back-office care rulează pe un PC, un terminal Casio DT-X5 cu scaner de cod de bare încorporat şi comunicaţie Bluetooth, un adaptor USB-Bluetooth şi o aplicaţie software ce rulează pe terminalul Casio DT-X5. Toate la un preţ de numai 910 €. În funcţie de complexitatea procesului de inventariere, aplicaţia poate fi achiziţionată şi în alte configuraţii, ea putând cumula sesiuni de inventariere diferite realizate cu unul sau mai multe terminale Casio DT-X5.

RealStoc Lite a fost dezvoltat extrem de intuitiv pentru a asigura o integrare simplă şi rapidă în activitatea curentă, utilizând doar cele două manuale – de instalare şi de utilizare – puse la dispoziţie împreună cu aplicaţia.

RealStoc Lite poate fi achiziţionat atât direct, cât şi prin reţeaua proprie de parteneri Logicode S.A..

Bucuresti, 3.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *