PR Summit 2021

S-a lansat ProFM Jazz, cel mai nou radio online, marca ProFM!

ProFM s-a gandit si la ascultatorii de ritmuri smooth si a creat ProFM Jazz. De acum inainte, cele mai bune piese de jazz vor rula 24 din 24, fara sa fie intrerupte de reclame sau de interventii de DJ  pe cel mai nou radio online marca ProFM, care poate fi ascultat pe profm.ro.  

“ProFM Jazz este un radio pentru cei cu “urechile fine”, care apreciaza un mix de sounduri care se imbina armonios. ProFM Jazz poate fi ascultat atat la birou, cand simtim revoia de putina relaxare, cat si acasa, cand vrem o atmosfera sofisticata. Pe ProFM jazz veti auzi piesele unor mari artisti precum Billie Holyday, Chick Corea, Dizzy Gilespie, Duke Ellington, Oscar Petersen, Stan Getz etc. ”, a declarat Gheorghe Octavian, managerul de programe ProFM Jazz.

  Anul acesta, ProFM a demarat un proiect prin care doreste sa satisfaca toate gusturile muzicale ale ascultatorilor sai. Numai pe www.profm.ro ei pot asculta ProFM Alternative, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ’90, ProFM Reggae, ProFM ’80, ProFM Gold, ProFM Rock, ProFM Latino, ProFM Rhythm and Blues, ProFM Sofa si, de astazi, ProFM Jazz.

Pe profm.ro fiecare gen muzical are un radio dedicat, unde nu se aud reclame sau interventii de DJ!

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *