free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat primul portal din Romania pentru optimizarea costurilor telefonice

Astazi 19.12.2008 s-a lansat MobiMe.ro –  primul portal de optimizare a costurilor pentru convorbirile de mobil din Romania.

Piesa de rezistenta a portalului MobiMe.ro este “Masina de calcul” un calculator care cauta prin ofertele tuturor operatorilor de telefonie mobila cele mai relevante abonamente in functie de criteriile pe care utilizatorul le introduce. Astfel devine mai usor ca oricand sa iti cauti abonamentul potrivit sau sa gasesti o varianta mai buna pentru abonamentul existent. Baza de date a calculatorului este improspatata de fiecare data cand apare un abonament nou.

“In tari europene in care telefonia mobila a intrat in forta de multa vreme, astfel de portaluri sunt prima optiune cand vrei sa faci lumina in haosului de informatii despre abonamente, oferte, optiuni sau extraoptiuni. Servicile de acest gen au aparut si pentru ofertele bancare, ofertele de asigurari, ofertele din piata de automobile si in general in segmentele in care informatia este asa vasta si asa de schimbatoare. Astfel de portaluri te ajuta sa fii sigur ca ai gasit varianta cea mai relevanta pentru tine” – Thea Popa – project manager MobiMe.ro.

Pe langa sectiunea de optimizare de costuri, site-ul isi propune sa devina un portal de stiri din lumea telefoniei mobile. Zilnic vor aparea stiri, articole si editoriale care sa prezinte ultimele informatii, ultimele noutati si aparitii in piata telecom.

“Platforma web inseamna in primul rand interactiune, asa ca ne-am propus sa facem un loc in care sa iti gasesti raspunsurile la orice intrebare legata de telefonia mobila. Daca un utilizator nu isi gaseste raspunsul in informatile publicate in site, poate posta o intrebare, la care unul dintre operatorii nostri va raspunde obiectiv si profesionist in cel mai scurt timp.” Thea Popa project manager.

In viitor, portalul isi propune sa creeze o zona pentru clientii business, o zona pentru serviciile de date si o zona pentru abonamentele de internet.

Acest portal este primul de acest gen din tara si vine odata cu introducerea serviciului de portabilitate prin care clientii pot schimba operatorul fara a-si schimba numarul de telefon. Astfel, mai multi utilizatori vor cauta o varianta mai buna pentru nevoile lor de comunicare iar MobiMe.ro ii intampina in aceasta cautare.

Bucuresti, 19.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *