free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat FunkyDonkey.ro, primul site colectiv de fun din Romania

Hahaha Media lansează www.FunkyDonkey.ro , primul site colectiv de entertainment, la care toţi pricepuţii umorului pot contribui cu poante, colecţii de glume, definiţii deştepte şi orice alt fel de material amuzant, sub formă de text, imagine sau video. Contribuțiile comunității fac din site un loc viu, cu conținut fresh și umor pentru toate gusturile.

Conținutul este grupat în 5 mari secțiuni, după formatul mesajelor postate de comunitate. Funky Images este secțiunea în care membrii comunității postează imagini amuzante, Funky Mix conține colecții de glume pe o anumită tematică, glumele în format text sunt grupate în secțiunea Funky Jokes , în Funky Videos se găsesc glumele în format video, iar în Funky Contest sunt competiţiile de umor pentru comunitate. Membrii comunităţii se întrec permanent în generarea şi postarea de conţinut amuzant, recunoaşterea fiind adusă de like-urile şi comentariile primite de la vizitatorii site-ului şi ai paginii de Facebook.

FunkyDonkey.ro este site-ul măgărușului cu același nume, care spune glume pe Facebook.com/Bancuri. Pagina adună în prezent aproape 600.000 de fani și are un reach săptămânal de peste 2.000.000 de utilizatori de Facebook.

De la lansarea în versiune beta până în prezent, site-ul a ajuns la o audienţă de aproximativ 300.000 de vizitatori unici și la 2.000.000 de afișări lunar.

Mulţumită profilului comunităţii şi a ratei de engagement, FunkyDonkey poate asigura brandurilor, prin site şi pagina de Facebook, endorsement pentru comunicarea în zona de fun, bază de seeding pentru pornirea materialelor virale (asigurând accesul la o bază iniţială critică) sau lansarea unor aplicaţii de Facebook (majoritatea userilor fiind logaţi în site cu contul de Facebook).

Partenerii media ai proiectului sunt IQads, Kiss Fm si Trilulilu. FunkyDonkey.ro este un produs Hahaha Media, dezvoltat de Blue Idea Concept și face parte din portofoliul regiei de vânzări Q2M – Thinkdigital Romania.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *